counter

Χατζηγεωργίου - Κουρεντή: Αποχώρησαν από παραστάσεις λόγω Survivor - Η αντίδραση του Σπύρου Μπιμπίλα και η απάντησή τους

Χατζηγεωργίου - Κουρεντή: Αποχώρησαν από παραστάσεις λόγω Survivor - Η αντίδραση του Σπύρου Μπιμπίλα και η απάντησή τους
Χατζηγεωργίου - Κουρεντή: Αποχώρησαν από παραστάσεις λόγω Survivor - Η αντίδραση του Σπύρου Μπιμπίλα και η απάντησή τους

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και η Μυριέλλα Κουρεντή θα συμμετάσχουν όπως όλα δείχνουν στο survivor. Οι ηθοποιοί συμμετείχαν σε θεατρικές παραστάσεις που χρειάστηκε να εγκαταλείψουν για να ταξιδέψουν στον μακρινό Άγιο Δομίνικο. Αυτή η απόφαση προκάλεσε την αντίδραση του Σπύρου Μπιμπίλα.  

O Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε στην κάμερα του ANT1 και αποκάλυψε: «Δε μπορώ να πω κάτι για το Survivor, δεν έχω υπογράψει κάτι. Προτάσεις είχαν γίνει και τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος, κάποια πράγματα τα είδα διαφορετικά και είπα να μιλήσουμε, ακόμα μιλάμε. Μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα του να κοιμάμαι σε μια παραλία κάτω από τα αστέρια. Το έχω κάνει με παρέες, κιθάρες, φωτιά και να περνάμε όμορφα. Πιστεύω θα το διαχειριστώ. Η πείνα πιστεύω ότι είναι κάτι που θα μπορέσω να διαχειριστώ. Το οικονομικό μπορεί να είναι ένας παρονομαστής αλλά πιο πολύ θα πήγαινα γιατί πιστεύω ότι είναι ένας δίαυλος επικοινωνίας με τον κόσμο και να μπορέσει να δει άλλα υπέροχα πράγματα που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Κακά τα ψέματα είμαστε λίγο κουτσομπόληδες όλοι. Θέλουμε το ριάλιτι μας αλλά το σημαντικό πρέπει να το δείξεις έμμεσα. Δε ξέρω πως θα αντιδράσω στις ακραίες συνθήκες, δεν έχω δοκιμαστεί σε ανάλογη κατάσταση».

Ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια, υποστήριξε ότι έχει αποκλειστικές πληροφορίες ότι ο ηθοποιός έχει ήδη συμφωνήσει.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής ανέφερε ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έχει αποχώρησε από την παράσταση στην οποία είχε συμφωνήσει να παίξει με τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Μέσω skype επικοινωνίας στο «Πρωινό» ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε: «Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ένα τρέιλερ μιας παράστασης που θα πρωταγωνιστώ εγώ και θα ανέβαινε στις 12 Δεκεμβρίου αλλά λόγω  της αποχώρησης του Γιάννη Χατζηγεωργίου μετατέθηκε και θα πάει στις 17. Ο Γιάννης έχει φύγει. Εγώ διαφωνώ με όλες τις αποχωρήσεις. Ξεκινήσαμε με αυτή του Άρη Σερβετάλη, τώρα έχουμε την αποχώρηση του Γιάννη και έχουμε όπως μαθαίνω και την αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή από άλλο θέατρο για να πάνε στα ριάλιτι. Αυτό πληροφορήθηκα εχθές για την Μυριέλλα Κουρεντή, αν την πάρετε τηλέφωνο θα μάθετε, δε μπορώ να μιλάω για άλλους ανθρώπους. Προσωπικά διαφωνώ με όλα τα ριάλιτι που εξευτελίζουν ανθρώπους και διαφωνώ και με τον Γιάννη που τον αγαπάω πάρα πολύ και συνεργαζόμαστε πάρα πολύ στα φιλανθρωπικά και τρέχει… Είναι ένα εξαιρετο παιδί που όμως αυτή τη στιγμή κάνει κάτι που θεωρώ απαράδεκτο και για το σωματείο και για εμένα προσωπικά. Δε θεωρώ σωστό οι ηθοποιοί να φεύγουν από τις θέσεις τους.Σέβομαι τα οικονομικά των ανθρώπων γιατί μόνο για οικονομικά γίνεται. Είναι άλλη παράμετρος το οικονομικό. Αν υπήρχαν συμβολικές συμβάσεις ισχυρές που δε μπορούμε να κάνουμε, δε θα φεύγανε τόσο εύκολα οι ηθοποιοί από τα συμβόλαιά τους γιατί θα είχαν ποινικές ρήτρες.  Ζούμε σε μια χαώδη κατάσταση που ο καθένας φεύγει όποτε θέλει από μια παράσταση. Για την τσέπη τους είναι σωστό, για το θέατρο ως έννοια είναι λάθος» τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στη συνέχεια, σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου απάντησε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν με θεωρεί έντιμο άνθρωπο. Βεβαίως είναι λάθος να αφήνεις μια παράσταση και να αφήνεις ξεκρέμαστο έναν θίασο που αγωνιά και προσπαθεί να βγάλει ένα θεατρικό έργο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό, τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει.

Οφείλω ως επαγγελματίας να τηρώ τον λόγο μου και γι’ αυτό αισθάνομαι πολύ άσχημα όταν επέλεξα να μην είμαι στο συγκεκριμένο έργο. Δέχομαι ότι τους δυσκόλεψα αλλά δεν τους κρέμασα. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω αυτό».

Τέλος, με τη σειρά της  η Μυριέλλα Κουρεντή δήλωσε: «Με τον Σπύρο έχω συνεργαστεί κι εγώ και νομίζω ότι ξέρει τι παιδί είμαι, έχω δείξει τι άνθρωπος είμαι και δεν θα παρατούσα ποτέ μια θεατρική παράσταση. Έχει άδικο όσο αφορά στο κομμάτι ότι δεν παράτησα μια παράσταση. Έκανα μια πολύ σοβαρή συζήτηση πολύ πριν αποφασίσω τι θα κάνω τελικά. Δεν κρέμασα κανέναν, μίλησα με τον σκηνοθέτη και τον παραγωγό και βρήκαν αντικαταστάτρια».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR