counter

Σοκ: Πέθανε ξαφνικά πάνω στη σκηνή του θεάτρου Έλληνας ηθοποιός

Σοκ: Πέθανε ξαφνικά πάνω στη σκηνή του θεάτρου Έλληνας ηθοποιός
Σοκ: Πέθανε ξαφνικά πάνω στη σκηνή του θεάτρου Έλληνας ηθοποιός

Σοκ κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης "Φίλοι αθάνατοι", καθώς την ώρα που ο ερασιτέχνης ηθοποιός, Μανώλης Γεωργιάδης βρισκόταν στη σκηνή, άφησε ξαφνικά την τελευταία του πνοή.

Όλα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας (08/04) με τον Σπύρο Μπιμπίλα να γνωστοποιεί τα δυσάρεστα με ανάρτησή του στα social media.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΣΕΗ: "Το συγκλονιστικό αυτό γεγονός στο οποίο τυχαία βρεθήκαμε μάρτυρες αφού παρακολουθούσαμε στην διπλανή αίθουσα άλλη παράσταση, φέρνει στο φως την σκληρή πραγματικότητα του θεάτρου".

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

"Χθες το βράδυ η αληθινή ζωή έδειξε το σκληρό της πρόσωπο πάνω στην σκηνή του θεάτρου.Ο ερασιτέχνης ηθοποιός Μανώλης Γεωργιάδης που συμμετείχε στην παράσταση του εκλεκτού μας συναδέλφου Αντώνη Καλοιμοιράκη στο θέατρο ΝΟΥΣ άφησε την τελευταία του πνοή επί σκηνής, καθώς έπαιζε. Το συγκλονιστικό αυτό γεγονός, στο οποίο τυχαία βρεθήκαμε μάρτυρες, αφού παρακολουθούσαμε στην διπλανή αίθουσα άλλη παράσταση, φέρνει στο φως την σκληρή πραγματικότητα του θεάτρου.. Καλό ταξίδι στον εργάτη αυτόν του θεάτρου από όλους μας" έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: istockphoto

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR