counter

Τραγουδιστής δηλώνει: "Έχω κάνει σεξ σε πεζόδρομο της Εθνικής Οδού πρωί" (Video)

Τραγουδιστής δηλώνει: "Έχω κάνει σεξ σε πεζόδρομο της Εθνικής Οδού πρωί" (Video)
Τραγουδιστής δηλώνει: "Έχω κάνει σεξ σε πεζόδρομο της Εθνικής Οδού πρωί" (Video)

Μύρωνας Στρατής

Καλεσμένος της εκπομπής ΟK@Night που παρουσιάζει ο Θέμης Γεωρνταντάς στο MAD TV βρέθηκε ο Μύρωνας Στρατής. Ο τραγουδιστής παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον παρουσιαστή, μιλώντας με τον αφοπλιστικό αυθορμητισμό και την ειλικρίνεια που τον διακρίνει τόσο για την επαγγελματική του ζωή όσο και την προσωπική του.  Ο Θέμης Γεωργαντάς δεν δίστασε να ρωτήσει τον Μύρωνα, τόσο για την συμμετοχή της συντρόφου του Μαίρης Συνατσάκη στο Dancing with the Stars όσο και το πoιο είναι το πιο ακραίο μέρος που έχει κάνει έρωτα. Ο Μύρωνας Στρατής απάντησε σε όλα!

Ο Μύρωνας Στρατής για το Dancing with the Stars:

"Αυτή που είναι χορεύτρια και είναι σαν να βλέπεις κασέτα του Gene Kelly είναι η Ευαγγελία Αραβανή, είναι μια κανονική χορεύτρια που χορεύει τέλεια. Η Μαίρη (σσ Συνατσάκη) όταν χορεύει έχει ένα πάθος που με συγκινεί. Αντικειμενικά η καλύτερη χορεύτρια στα χαρτιά είναι η Ευαγγελία Αραβανή."

Ο Μύρωνας Στρατής και το πιο ακραίο μέρος που έχει κάνει sex:

Ο τραγουδιστής δήλωσε χαρακτηριστικά χωρίς φόβο αλλά με πάθος: "To πιο ακραίο μέρος που έχω κάνει sex είναι σε παράδρομο της Εθνικής Οδού, μέσα στο αυτοκίνητό μου, πρωί."

Ο Μύρωνας Στρατής είναι ένας καλλιτέχνης που διακρίνεται για την ετοιμολογία του, το χιούμορ και την χαλαρή του διάθεση και η συνέντευξή του αναμένεται με ενδιαφέρον! Απόσπασμα της συνέντευξής του προβλήθηκε στον αέρα του Πρωινού το πρωί της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου.

Δείτε το video:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR