counter

Γιάννης Γιοκαρίνης: "Δεν χρειάζονταν οι υπερβολές που γράφτηκαν" - "Τράβηξε το λούκι της ζωής του", λέει η σύζυγός του

Την σύζυγο του Γιάννη Γιοκαρίνη, Σοφία Μιχαλοπούλου, αλλά και τον ίδιο τον τραγουδιστή, φιλοξένησαν στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα το πρωί της Πέμπτης 4/4. Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Μιχαλοπούλου έκανε δηλώσεις στην εκπομπή και ο καλλιτέχνης βγήκε τηλεφωνικά, λίγο μετά τον τσακωμό τους ο οποίος πήρε μεγάλες διαστάσεις και έφτασε μέχρι το Τμήμα.

"Δεν ήταν τόσο αξιόλογο, πήρε πολύ μεγάλη έκταση και δεν έπρεπε βρε παιδιά. Τράβηξε το λούκι της ζωής του ο Γιάννης, πώς να μη συγκινηθώ, δεν ισχύει τίποτα απ’ όσα έλεγαν ... δεν περίμενα να περάσει αυτόφωρο και όλη αυτή τη διαδικασία, ήταν τρελό!  Φωνάζαμε, ναι βριστήκαμε. Ποιος είπε ότι με έπιασε όμως από το λαιμό; Θα τρελαθώ" ανέφερε και στη συνέχεια έδειξε ότι δεν έχει κανένα σημάδι πάνω της. 

"Θα φαινόταν αποτυπωμένο στο πρόσωπό μου αν έλεγα ψέματα, ο Γιάννης με το χρόνιο πρόβλημα αλκοολισμού που είχε φυσικά γινόταν βίαιος. Έχουμε παλέψει πολλά χρόνια να φύγει από αυτό το λούκι. Τώρα ένιωσα ότι πάει να ξεφύγει κάτι και επειδή έχω πάθει υπερφόρτωση είπα ώπα! Για να προλάβω κάτι, πήρα τηλέφωνο στην αστυνομία για να του κάνει σύσταση", ξεκαθάρισε η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη. 

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Γιοκαρίνης: Το φιλί στη σύζυγό του και οι πρώτες δηλώσεις μετά την αθώωσή του

"Όσοι είναι έξω από τον χώρο, τραγούδια λένε. Κανένας δεν ξέρει τι γίνεται μέσα στο σπίτι του καθενός", κατέληξε η Σοφία Μιχαλοπούλου, ενώ ο Γιάννης Γιοκαρίνης τόνισε: "Είμαι κατά της βίας. Πέρασα χρόνιο πρόβλημα με τον αλκοολισμό και το παλεύω... γράφτηκαν υπερβολές από τα ΜΜΕ, πήραμε ένα μάθημα από αυτό που συνέβη. Είχα σοβαρότατο θέμα με το αλκοόλ στο παρελθόν. Έπινα χωρίς μετρό και μου έβγαζε επιθετικότητα. Πήγα σε φορείς που με βοήθησαν αλλά περισσότερο με βοήθησε η Σοφία. 15 χρόνια τώρα έχω κόψει το αλκοόλ, εδώ και πέντε χρόνια είμαι πεντακάθαρος..."

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη σύζυγό μου που με έκανε να καταλάβω το πρόβλημα μου και είναι όλα καλά, αυτό θέλω να καταλάβει ο κόσμος. Υπερβολές που γράφτηκαν δεν χρειάζονταν", συμπλήρωσε ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR