counter

Το ζευγάρι της showbiz χώρισε μετά από έναν χρόνο σχέσης!

Το ζευγάρι της showbiz χώρισε μετά από έναν χρόνο σχέσης!
Το ζευγάρι της showbiz χώρισε μετά από έναν χρόνο σχέσης!

Η Amber Heard και ο Elon Musk χώρισαν έπειτα από έναν χρόνο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

"Τέλειωσαν όλα ανάμεσα στην Amber και τον Elon κι εκείνη είναι συντετριμμένη. Ήταν δική του απόφαση. Έδωσε τέλος στη σχέση πριν από μια εβδομάδα. Ο Elon επέστρεψε στο LA, ενώ εκείνη προσπαθεί να συνέλθει στην Αυστραλία!", αναφέρει πηγή στο βρετανικό μέσο.

Μάλιστα, η ίδια πηγή επισημαίνει: "Η Amber μπορεί να γίνει πολύ εγωίστρια και της αρέσει να χειραγωγεί τους άλλους. Ο Elon άκουσε ορισμένα πράγματα για τη συμπεριφορά της που δεν του άρεσαν!".

Amber Heard

Ωστόσο, το ρεπορτάζ του Us Weekly κάνει λόγο, ότι οι πολλές υποχρεώσεις είναι ο κυριότερος λόγος του χωρισμού τους.

"Η χρονική στιγμή δεν ήταν καλή για αυτούς... Είναι πολύ απασχολημένος και εργάζεται όλη την ώρα. Η Amber κάνει γυρίσματα για την ταινία Aquaman στην Αυστραλία μέχρι τον Οκτώβριο. Δεν είναι σε θέση να μείνει μαζί του και επιπλέον η ίδια αισθάνεται ότι η καριέρα της τώρα ξεκινάει!"​ αναφέρει πηγή κοντά στο πρώην ζευγάρι.

Heard με μεγιστάνα

Για την ιστορία, τόσο η Amber, όσο και ο Elon, έγιναν ζευγάρι λίγο καιρό αφότου είχαν χωρίσει από τις μακροχρόνιες σχέσεις τους.

Το διάσημο μοντέλο μόλις είχε κλείσει το μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της με τον Johnny Depp, ενώ ο μεγιστάνας της τεχνολογίας είχε διέλθει επίσης από το διαζύγιο με την Βρετανίδα ηθοποιό Talulah Riley.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR