counter

Αλλάζουν τα δεδομένα στη δικαστική διαμάχη του Johnny Depp με την πρώην σύζυγο του, Amber Heard

Αλλάζουν τα δεδομένα στη δικαστική διαμάχη του Johnny Depp με την πρώην σύζυγο του, Amber Heard
Αλλάζουν τα δεδομένα στη δικαστική διαμάχη του Johnny Depp με την πρώην σύζυγο του, Amber Heard

Τεράστιες είναι οι διαστάσεις που έχει πάρει το διαζύγιο της της Amber Heard και του Johnny Depp αφού έχει εξελιχθεί σε μια ατέλειωτη δικαστική διαμάχη με τους δυο πρώην συντρόφους να μη σταματούν να προσάπτουν κατηγορίες ο ένας στον άλλο.

Για αρκετό διάστημα η Amber Heard παρουσίαζε τον εαυτό της ως το θύμα της υπόθεσης, λέγοντας ξανά και ξανά για την ενδοοικογενειακή βία που ασκούσε επάνω της ο ηθοποιός. Όλο αυτό μέχρι έναν χρόνο πριν, που ο Johnny Depp κατέθεσε μήνυση προς την Amber για συκοφαντική δυσφήμιση. Φέτος ξεκίνησαν οι πρώτες δίκες, με τον Johnny Depp να κερδίζει σε πρώτη φάση το δικαστήριο της μήνυσης. Με τις εξελίξεις τις τελευταίες δύο εβδομάδες  να τρέχουν, Τις τελευταίες ώρες μάλιστα κυκλοφορεί μια κατάθεση φωτιά που καίει την Amber Heard και όλα όσα έχει ισχυριστεί κατά διαστήματα.

Ο πρώην προσωπικός βοηθός του Johnny Depp, Stephen Deuters, είπε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου ότι η Heard, υπέβαλε τον Depp σε «χρόνια κακοποίησης». Ο Johnny Depp μήνυσε τον εκδότη της εφημερίδας Sun για ένα άρθρο που τον ανέφερε ως κακό σύζυγο, αλλά η Sun υποστηρίζει ότι ήταν ακριβές. Ο ηθοποιός αρνείται 14 ισχυρισμούς ενδοοικογενειακής βίας στους οποίους βασίζεται το News Group Newspapers για την υπεράσπισή του.

Στη γραπτή του δήλωση ο Deuters, είπε «Σε καμία περίπτωση η κα Heard δεν ανέφερε ποτέ καμία σωματική κακοποίηση και ποτέ δεν είδα στοιχεία για τραυματισμό σε εκείνη», και συνέχισε αναφαίροντας,  «Ήξερα ότι η κα Heard ήταν ο κακοποιός στη σχέση και με τρομάζει η σκέψη ότι θα συμπεριφερόταν με αυτόν τον τρόπο».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR