counter

Johnny Depp – Amber Heard: Όσα συνέβησαν στην τελευταία ημέρα της δίκης του πρώην ζευγαριού

Johnny Depp – Amber Heard: Όσα συνέβησαν στην τελευταία ημέρα της δίκης του πρώην ζευγαριού
Johnny Depp – Amber Heard: Όσα συνέβησαν στην τελευταία ημέρα της δίκης του πρώην ζευγαριού

Σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα της πολύκροτης δίκης του Johnny Depp και της πρώην συζύγου του Amber Heard.

Πρόκειται για την εκδίκαση της αγωγής του Johnny Depp εναντίον της Sun, που τον Απρίλιο του 2018 υποστήριξε σε δημοσίευμα πως ο ηθοποιός ασκούσε βία εναντίον της πρώην συζύγου του, Amber Heard.

Έξω από το δικαστήριο είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες θαυμαστές του ηθοποιού, μερικοί εκ των οποίων ντυμένοι Jack Sparrow, για να του εκφράσουν τη στήριξή τους.

Όπως μάλιστα αναφέρουν τα διεθνή Μέσα 25 εξ αυτών κατόρθωσαν να εισβάλλουν στη δικαστική αίθουσα, κρατώντας λουλούδια και δώρα για το είδωλό τους.

Ο 57χρονος Depp που έφτασε στο δικαστήριο ευδιάθετος και κομψός με γκρι κοστούμι και μαύρο πουκάμισο, χαιρέτισε τους θαυμαστές του και πήρε στα χέρια του κάποια δώρα, που του έδωσαν. Άξιο αναφοράς είναι πως ο ηθοποιός θέλοντας να δείξει την ευγνωμοσύνη του στους υποστηρικτές του, φρόντισε να λάβουν έναν καφέ φάκελο, που περιείχε ιδιόχειρο σημείωμα με τις ευχαριστίες του και μια μαύρη μπαντάνα, ίδια με εκείνη που φορούσε κατά την διάρκεια της δίκης.

Η Amber Heard από την δική της πλευρά έφτασε ντυμένη στα μαύρα, χέρι – χέρι με τη νέα της σύντροφο, Bianca Butti. Όση ώρα δε μιλούσε στις κάμερες μπροστά στα σκαλιά του Ανώτερου Δικαστηρίου του Λονδίνου δέχτηκε αρκετά γιουχαϊσματα από τους φαν του πρώην συζύγου της.

Η απόφαση της εν λόγω δίκης δεν αναμένεται να εκδοθεί πριν τα τέλη Σεπτέμβρη ενώ αμέσως μετά τη «σκυτάλη» θα πάρει η μήνυση για δυσφήμηση ύψους 50 εκατ. δολαρίων που έχει καταθέσει ο 57χρονος πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» εις βάρος της πρώην συζύγου του, και η οποία θα εκδικαστεί πιθανότατα την επόμενη χρονιά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR