counter

Το χωρισμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz έκανε κοινή φωτογράφιση για εβδομαδιαίο περιοδικό!

Το χωρισμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz έκανε κοινή φωτογράφιση για εβδομαδιαίο περιοδικό!
Το χωρισμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz έκανε κοινή φωτογράφιση για εβδομαδιαίο περιοδικό!

Συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο για το περιοδικό «ΟK!» έδωσαν η Χριστίνα Παππά και ο Νίκος Αναδιώτης και εκτός των άλλων μίλησαν για την πρώην σχέση τους, αλλά και τη φιλική σχέση που διατηρούν πλέον. Οι δύο φίλοι μίλησαν για όλα, ενώ πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό σε μια πολύ εντυπωσιακή φωτογράφιση.

«Πριν από δέκα χρόνια ήσασταν ζευγάρι. Αισθανθήκατε αµήχανα όταν σας πρότειναν να παίξετε µαζί στην παράσταση Bam-Bam!;

Χριστίνα: Με τον Νίκο είµαστε φίλοι. Όταν µία σχέση έχει κάνει τον κύκλο της και δεν τρέφεις άσχηµα αισθήµατα για τον άνθρωπο που πέρασε από τη ζωή σου, δεν καταλαβαίνω γιατί να µην έχετε καλές σχέσεις. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη Παπαποστόλου, που συµµετέχω στο βιντεοκλίπ του. Όλοι οι άντρες µε τους οποίους είχα σχέση, µε κάποιον τρόπο, υπάρχουν στη ζωή µου. Με τον Νίκο, τώρα που συνεργαζόµαστε, κάνουµε και παρέα, έχω γνωρίσει και τη γυναίκα του, τη Βασιλική (σ.σ. Σταµατοπούλου) που είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι, και περνάµε πολύ ωραία όλοι µαζί. Όταν κλείνει ένα κεφάλαιο στη ζωή µου, κλείνει. Το αφήνω πίσω µου και προχωράω µπροστά.

Νίκος: Το ίδιο ισχύει και για µένα. ∆εν µου αρέσει να αφήνω κατάλοιπα, όχι µόνο στις σχέσεις µου, αλλά γενικότερα στη ζωή µου. Ούτε η Βασιλική είχε κανένα πρόβληµα.» ήταν λίγα από αυτά είπαν οι: Χριστίνα Παππά και ο Νίκος Αναδιώτης.

Cover OK 524

Διαβάστε επίσης: Χριστίνα Παππά: Μας έδειξε τους κοιλιακούς της χωρίς ρετούς και photoshop!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR