counter

Χριστίνα Παππά: Η εγγονή της παρακολουθεί τη μαμά της, Άννα Μπεζάν στο J2US (βίντεο)

Χριστίνα Παππά: Η εγγονή της παρακολουθεί τη μαμά της, Άννα Μπεζάν στο J2US (βίντεο)
Χριστίνα Παππά: Η εγγονή της παρακολουθεί τη μαμά της, Άννα Μπεζάν στο J2US (βίντεο)

Με το τραγούδι της Ζόζεφιν "Μπερδέματα" εμφανίστηκαν στο 6ο live του J2US το βράδυ του Σαββάτου (30/03), η Άννα Μπεζάν και ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης.

Οι δυο τους ωστόσο δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν κριτές και τηλεθεατές, έτσι στο τέλος της βραδιάς αποχώρησαν από το μουσικό σόου του Alpha.

Την στιγμή της εμφάνισης, η Χριστίνα Παππά παρακολουθούσε από την τηλεόραση τη νύφη της, παρέα με την εγγονή της.

Διαβάστε επίσης: Aννα Mπεζάν: Η γνωριμία με τον Δημήτρη Παππά και ο ερχομός της κόρης τους - "Εκείνο το βράδυ ανταλλάξαμε τηλέφωνα"

Στο τρυφερό στιγμιότυπο βλέπουμε την ενάμιση έτους Χριστίνα να παρακολουθεί τη μαμά της στην τηλεόραση και μάλιστα να φωνάζει "μαμά".

"Το παιδί ήρθε τη στιγμή που αρχίσαμε να κάνουμε κοινά όνειρα με τον Δημήτρη. Έχω περάσει τόσα στη ζωή μου και δεν θα ήθελα ποτέ το παιδί μου να ζήσει καταστάσεις που δημιουργούν αβεβαιότητα, όπως έζησα εγώ. Σκέφτηκα πολύ αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε αυτό τον ρόλο, αλλά είχα πάντα στο πλευρό μου τον Δημήτρη. Ήταν και είναι τρομερά υποστηρικτικός, τρυφερός και στοργικός και ήξερα ότι θέλω το παιδί να πάρει όλη αυτή την αγάπη από τον πατέρα της που δεν πήρα εγώ τον δικό μου" είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Άννα Μπεζάν.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα που ανέβασε στα instastories η Χριστίνα Παππά.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR