counter

Άννα Μπεζάν: "Η Χριστίνα Παππά έχει τρομερό σουξέ στα πάρκα"

Άννα Μπεζάν: "Η Χριστίνα Παππά έχει τρομερό σουξέ στα πάρκα"
Άννα Μπεζάν: "Η Χριστίνα Παππά έχει τρομερό σουξέ στα πάρκα"

Στην εβδομάδα μόδας συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Κυριακής 21/4 την Άννα Μπεζάν και την πεθερά της, Χριστίνα Παππά, αφού η ίδια, παρουσίασε την κολεξιόν της, με την καλή της φίλη από το «Real Housewives», Τζο Τόγκου, ενώ περπάτησε στην πασαρέλα με τη νύφη της, Άννα Μπεζάν.

Η Χριστίνα Παππά δήλωσε συγκινημένη που είδε τη νύφη της να κάνει πασαρέλα με νυφικό ενώ η Άννα Μπεζάν αποκάλυψε ότι η πεθερά της έχει… σουξέ σε όλα τα πάρκα που έχουν βρεθεί μαζί! 

«Συγκινήθηκα που είδα τη νύφη μου με το νυφικό. Περιμένω πως και πως τον γάμο… Όταν με το καλό γίνει ο γάμος, σύντομα, μπορεί και να λιποθυμήσω. Εννοείται ότι κράτησα την ουρά, τα πάντα θα κάνω για την Άννα» είπε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

Διαβάστε επίσης: Χριστίνα Παππά: "Είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που έχω ξεχάσει τον γιο μου και ασχολούμαι μόνο με την Άννα και το εγγόνι μου"

 

«Της χρωστάω πάρα πολλά και χαίρομαι πολύ που έχω αυτή την πεθερά. Όλα θα γίνουν στον καιρό τους. Εγώ επειδή είμαι μαμά, δε μπορώ να διατηρηθώ τόσο όμορφη όσο η πεθερά μου. Κάποιοι την περνάνε για μαμά. Να πω ότι έχει και τρομερό σουξέ η πεθερούλα μου στα πάρκα» ανέφερε η Άννα Μπεζάν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Photo Credits: PAPADAKIS PRESS
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR