counter

Το party της Έλλης Κοκκίνου για τα γενέθλιά της! Δείτε φωτογραφίες

Το party της Έλλης Κοκκίνου για τα γενέθλιά της! Δείτε φωτογραφίες
Το party της Έλλης Κοκκίνου για τα γενέθλιά της! Δείτε φωτογραφίες

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Τα γενέθλιά της είχε πριν λίγες μέρες η Έλλη Κοκκίνου, η οποία δεν σκόπευε να κάνει κάποιο party εκείνη την ημέρα για να το γιορτάσει! Η μόνη γιορτή που είχε προγραμματίσει έγινε στο Πόρτο Ύδρα στις 24 Ιουλίου, στην αγκαλιά του γιου της, Αλέξανδρου.

Το βράδυ της Πέμπτης 25 Ιουλίου, όμως, η βραδιά ήταν αφιερωμένη στους φίλους της. Αργά το βράδυ, η τραγουδίστρια πέρασε την πόρτα του bar Joy στη Γλυφάδας. Ο Παύλος Σταματόπουλος, η Τζένη Μπότση, η Δέσποινα Καμπούρη, ο Μάνος Μαγιάτης αλλά και ο σύντροφός της Γιώργος Μπόγρης ήταν εκεί, δίνοντας το "παρών" στο υπέροχο party. Μάλιστα, είχαν παραγγείλει μία μεγάλη τούρτα για να σβήσει τα κεράκια! Η Έλλη χαμογελούσε πανευτυχής για την αγάπη των φίλων της στο πρόσωπό της κι έγραψε σε προσωπική της σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: "13 χρόνια γενέθλια με τους ίδιους φίλους πάντα μαζί! Αξία ανεκτίμητη η φιλία!! Σας αγαπάω!".

Η όμορφη παρέα αποχώρησε τις πρώτες πρωινές ώρες με πολλές σακούλες από δώρα κι ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR