counter

Έλλη Κοκκίνου: Ο λόγος που δεν πήγε στην κηδεία του Βασίλη Καρρά

 Έλλη Κοκκίνου: Ο λόγος που δεν πήγε στην κηδεία του Βασίλη Καρρά
Έλλη Κοκκίνου: Ο λόγος που δεν πήγε στην κηδεία του Βασίλη Καρρά

Η Έλλη Κοκκίνου την Πέμπτη 28/12, λίγο μετά την κηδεία του Βασίλη Καρρά, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό».

Η τραγουδίστρια περιέγραψε τις όμορφες στιγμές που είχε με τον αείμνηστο καλλιτέχνη ενώ αποκάλυψε τον λόγο που δεν πήγε στην εξόδιο ακολουθία του.

Έλλη Κοκκίνου - O λόγος που δεν πήγε στην κηδεία του Βασίλη Καρρά

«Έχω συνεργαστεί πολλές φορές με το Βασίλη. Τελευταία φορά συνεργαστήκαμε το 2019-2020 με τον Γιάννη Πλούταρχο παρέα. Ένας άνθρωπος τεράστιος, μία παιδική ψυχή. Μια αυθεντικότητα ως άνθρωπος, ένας άνθρωπος που δεν φοβόταν να πει την άποψή του. Το καμαρίνι του ήταν πάντα ανοιχτό γιατί πολύ απλά η καρδιά του ήταν πάντα ανοιχτή για όλους. Η απώλεια είναι τεράστια και για τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά γενικότερα και για όλους εμάς που ήμασταν η καλλιτεχνική του οικογένεια και όχι μόνο.

Δείτε επίσης - Βασίλης Καρράς - Πασχάλης Τερζής: Έλυσαν τις διαφορές τους και τα βρήκαν τους τελευταίους μήνες

Εγώ δεν θα ξεχάσω εκείνη τη χρονιά, ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς και έκοβαν την βασιλόπιτα με την οικογένειά του. Περνάω λέω “χρόνια πολλά” και μου λέει η Έλλη “κόβουμε την πίτα”. “Ναι Βασίλη μου, αυτή είναι της οικογένεια σας”. “Κι εσύ οικογένειά είσαι”. Και μου έκοψαν κι εμένα ένα κομμάτι και κέρδισα και το φλουρί.

Για εμένα ο Βασίλης, η Χριστίνα και η Ειρήνη σημαίνουν πάρα πολλά. Ένας συγκλονιστικό άνθρωπος, από τους λίγους. Αυτό το απέδειξε και όλο το αντίκτυπο που είχε ο θάνατος του. Με την Χριστίνα μιλήσαμε από τη Δευτέρα τα είπαμε οι δυο μας, έτσι κι αλλιώς μιλούσαμε με τη Χριστίνα όλο αυτό το διάστημα που ήταν άρρωστος ο Βασίλης… Για λόγους υγείας δικούς μου δεν μπορούσα να ανέβω στην κηδεία δυστυχώς, θα πάω μία άλλη μέρα να κάτσουμε πιο ήρεμα οι δυο μας. Είναι μεγάλη απώλεια για όλους μας. Έχει αφήσει τόση αγάπη σε μας, έχουμε γεμίσει από την αγάπη του, από τα τραγούδια του. Σίγουρα θα μας ακούει κάθε φορά που θα το τραγουδάμε, πάντα τον τραγουδούσαμε, τώρα θα τον τραγουδάμε περισσότερο είναι η αλήθεια…

Τι θα κρατήσω από τον Βασίλη; Το ότι δεν σε άφηνε ποτέ μόνος σου. Δε σε άφηνε ποτέ στεναχωρημένο, πάντα προσπαθούσε να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ότι εύνοια είχες. Το μεγαλείο της καρδιάς του, Αυτό θα έχω να θυμάμαι. Το σπίτι του πάντα ανοιχτό, πάντα ανοιχτό για όλους. Ένα τεράστιο ευχαριστώ. Είμαι πολύ τυχερή που τον γνώρισα, δούλεψα τόσες φορές μαζί του, που με έβαλε μέσα στο σπίτι του, που μοιράστηκα οικογενειακές στιγμές μαζί του, γιορτές, το γάμο της κόρης του. Είμαι ευγνώμων, είμαι πολύ τυχερή», είπε συγκινημένη η Έλλη Κοκκίνου.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR