counter

Έλλη Κοκκίνου: Ο λόγος που δε μάθαμε καμία σχέση της μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Μπόγρη

Έλλη Κοκκίνου: Ο λόγος που δε μάθαμε καμία σχέση της μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Μπόγρη
Έλλη Κοκκίνου: Ο λόγος που δε μάθαμε καμία σχέση της μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Μπόγρη

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε η Έλλη Κοκκίνου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το διαζύγιό της, τον γιο της, αλλά και τη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη.

Για το διαζύγιό της η Έλλη Κοκκίνου απάντησε: "Το παιδί ήταν πολύ μικρό και δεν είχε μνήμες. Η μητέρα μου ήταν βράχος σε όλο αυτό που περνούσα τότε, η αποτυχία που αισθανόμουν τότε σαν γυναίκα, σαν μητέρα, αισθανόμουν αποτυχημένη και ως σύζυγος. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου το είχαν διαχειριστεί πάρα πολύ καλά. Κάποια βράδια που ήμουν μόνη μου, ένιωσα την απογοήτευση από τον εαυτό μου. Είχα ανθρώπους γύρω μου που με βοήθησαν και με στήριξα, είχα και την βοήθεια ειδικού". 

Διαβάστε επίσης: Eλλη Kοκκίνου για Δέσπoινα Bανδή: "Δεν με νοιάζει τι ηλικία έχει ο άλλος που επιλέγει να φορέσει το οτιδήποτε"

Η Έλλη Κοκκίνου αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη, αλλά και στο ότι μετά τον χωρισμό τους δεν έγινε γνωστός κάποιος άλλος σύντροφός της.

"Ήταν κάτι που επιδίωξα, δεν υπήρχε λόγος. Έχω αποφασίσει ότι θέλω να είμαι πάρα πολύ λακωνική σε αυτό το θέμα. Προτιμώ όταν είμαι σε μια σχέση να μη μαθαίνεται. Είχε πάρει το κοινό πολύ από αυτή τη σχέση και ήθελα να το μαζέψω. Σίγουρα ήταν μια πάρα πολύ ωραία περίοδος. Αυτά τα επτά χρόνια ήταν πολύ όμορφα" είπε η Έλλη Κοκκίνου.

Για την καθημερινότητα με τον γιο της, Αλέξανδρο, η Έλλη Κοκκίνου εξομολογήθηκε: "Όταν ήταν μικρός εκνευριζότανε πάρα πολύ, δεν ήθελε να με πλησιάζουν, τώρα όμως γελάει. Περνάμε πολύ ωραία οι δυο μας στο σπίτι. Σέβομαι πολύ τον χρόνο του και τον χώρο του που θέλει να έχει". 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR