counter

Τιμολέων Διαμαντής: 9 + 1 φωτογραφίες από τη ζωή του νικητή του MasterChef!

Τιμολέων Διαμαντής: 9 + 1 φωτογραφίες από τη ζωή του νικητή του MasterChef!
Τιμολέων Διαμαντής: 9 + 1 φωτογραφίες από τη ζωή του νικητή του MasterChef!

Ο 28χρονος Τιμολέων Διαμαντής με καταγωγή από τον Βόλο, απόφοιτος μαγειρικής σχολής είναι ο μεγάλος νικητής του Masterchef!

Από την πρώτη στιγμή, ο παίκτης που δίχασε το κοινό- όσο κανένας άλλος,  δήλωνε «άρρωστος» με την καθαριότητα, οργανωτικός και συνάμα ηγετικός!

Στον ελεύθερο του χρόνο, όπως παραδεχόταν στις πρώτες του δηλώσεις, ασχολείται με τη συλλογή άγριων μανιταριών και βοτάνων, διαβάζει βιβλία μαγειρικής, ενώ του αρέσει να παίζει με την παρέα του ποδόσφαιρο!

"Αυτό που με γοητεύει στο να γίνω διάσημος είναι ότι θα μπορέσω να παροτρύνω νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον κόσμο της γαστρονομίας, θα μπορέσω να αναδείξω προϊόντα της περιοχής μου, όπως και μικρούς παραγωγούς και τέλος να ξεκινήσω μια επανάσταση μέσα στον κόσμο της κουζίνας για να σταματήσει το bulling, η άσχημη συμπεριφορά και η κοροϊδία που δέχονται οι  νέοι μάγειρες" δήλωνε χαρακτηριστικά.

Ο νικητής του ριάλιτι μαγειρικής ήρθε στην Ελλάδα, προκειμένου να λάβει μέρος στον διαγωνισμό! Μέχρι και πριν την οντισιόν, ήταν στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, όπου δραστηριοποιούταν επαγγελματικά σε αμερικανική αλυσίδα εστιατορίων!

Συγκεκριμένα, όπως είχε αποκαλύψει και ο ίδιος, μέχρι τα 21 έτη του δεν ασχολιόταν με τη μαγειρική, αλλά ήταν βαφέας αυτοκινήτων! « Μέχρι τα 21 έκανα ένα εντελώς διαφορετικό επάγγελμα, βαφέας αυτοκινήτων και εντελώς τυχαία άρχισα να μαγειρεύω. Αυτό με οδήγησε στο να γραφτώ σε μια σχολή και να ασχολούμαι πιο πολύ» είχε αναφέρει.

Μπήκαμε στον λογαριασμό του στο Instagram και βρήκαμε 10 φωτογραφίες από τη ζωή και την καθημερινότητά του πριν τη μεγάλη νίκη στο MasterChef. Δείτε τις:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR