counter

Συγκινεί ο Τάσος Κωστής με την αναφορά στον θάνατο του Πάνου Χατζηκουτσέλη

Συγκινεί ο Τάσος Κωστής με την αναφορά στον θάνατο του Πάνου Χατζηκουτσέλη
Συγκινεί ο Τάσος Κωστής με την αναφορά στον θάνατο του Πάνου Χατζηκουτσέλη

Το πρωί του Σαββάτου ο Τάσος Κωστής μίλησε μέσω skype στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» για την περίοδο της καραντίνας την οποία περνά στο Κλημέντι Κορινθίας μαζί με την γυναίκα του αλλά και για το διαφορετικό Πάσχα που πέρασε μακριά από τα εγγόνια του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην απώλεια του καλού του φίλου, Πάνου Χατζηκουτσέλη, οποίος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά πριν λίγο καιρό σε ηλικία 74 ετών.

«Ήταν πολύ δύσκολο γιατί όταν συνέβη και με πήραν τηλέφωνο να μιλήσω γι’ αυτή την απώλεια, δεν μπόρεσα να μιλήσω. Ακριβώς επειδή ένιωθα όλο αυτό το “σφίξιμο” για το ότι δεν θα μπορέσουμε να παρευρεθούμε στην εξόδιο ακολουθία, δεν μπόρεσα να μιλήσω.

Ξεκίνησα να μιλήσω για τον Πανούλη και κόπηκε η φωνή μου, είπα συγγνώμη δεν μπορώ να μιλήσω και σταμάτησα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ευγένειά του και το χιούμορ του. Ο Πάνος ήταν η χαρά της ζωής. Και ήταν μια ολόκληρη… βιβλιοθήκη, ήξερε τα πάντα για το θέατρο, για τους ηθοποιούς, για παραστάσεις, για τις διανομές, ήξερε τα πάντα ο Πάνος. Η πρώτη μας γνωριμία ήταν στη σχολή, είχαμε γνωριστεί, κάναμε παρέα» ανέφερε ο ηθοποιός.

Να θυμίσουμε πως οι δυο άντρες στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Εκείνες και εγώ».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα με τις δηλώσεις του Τάσου Κωστή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR