counter

Τάσος Κωστής: Η κοπέλα που "έκοψε" από οντισιόν της σειράς "Εκείνες κι εγώ" ο Γιάννης Μπέζος

Τάσος Κωστής: Η κοπέλα που "έκοψε" από οντισιόν της σειράς "Εκείνες κι εγώ" ο Γιάννης Μπέζος
Τάσος Κωστής: Η κοπέλα που "έκοψε" από οντισιόν της σειράς "Εκείνες κι εγώ" ο Γιάννης Μπέζος

Ο Τάσος Κωστής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων, προχώρησε σε μία ιδιαίτερη αποκάλυψη για τον Γιάννη Μπέζο.

Πιο συγκεκριμένα ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο και περιέγραψε ένα σκηνικό που συνέβη όταν έκαναν τις οντισιόν για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Εκείνες και εγώ».

«Κάνουμε το “Εκείνες και εγώ” και έρχεται μία κοπέλα και ήταν πραγματικά μία πολύ ωραία κοπέλα. Εμείς την βλέπαμε και την θαυμάζαμε, καθώς είμαστε λάτρεις του ωραίου φύλου. Καθόμαστε κουβεντιάζουμε, λέμε τα σχετικά, ο Γιάννης Μπέζος δηλαδή, γιατί εγώ ήμουν δίπλα. Και σε κάποιο σημείο της λέει ο Γιάννης Μπέζος “ποια σχολή έχετε τελειώσει;”.

Διαβάστε επίσης: Τάσoς Kωστής: Η σύζυγός του δίνει μάχη με τον καρκίνo - “Τώρα της δίνω εγώ δύναμη”

Και εκείνη απάντησε “αχ δεν έχω πάει σχολή ακόμα”, συνέχισε περιγράφοντας το συμβάν ο Τάσος Κωστής.

Και συμπλήρωσε: «Δεν είχε πάει στη σχολή και ήρθε να παίξει. Πως θα πας, ανεκπαίδευτος; Σε ποιο επάγγελμα θα πας και θα σε πάρουν χωρίς προϋπηρεσία, χωρίς μία εκπαίδευση, μία σχολή, κάτι; Εδώ σερβιτόρος πας και σε ρωτάνε αν έχεις πάει κάπου, εάν ξέρεις να κρατάς το πιάτο ή αν θα το σπάσεις. Και έρχεται να παίξεις στην τηλεόραση έτσι;».

Ο Τάσος Κωστής αποκάλυψε κατόπιν την απάντηση του Γιάννη Μπέζου στην κοπέλα που ήρθε για την οντισιόν.

«Ο Γιάννης είπε: “με συγχωρείς αλλά δεν μπορώ να σε πάρω στη δουλειά, γιατί περιμένουν τόσα κορίτσια, που είναι εκπαιδευμένα και περιμένουν τη σειρά τους για να μπουν να παίξουν. Δεν θα τα αδικήσω αυτά. Πήγαινε σε σχολή, τέλειωσε και με το καλό, και όταν  τελειώσεις να έρθεις, εδώ είμαι, να συνεργαστούμε”, αποκάλυψε κλείνοντας ο Τάσος Κωστής.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR