counter

Τάσος Κωστής: "Με τον Γιάννη Μπέζο παρόλο που είμαστε ξαδέρφια, δεν μιλάμε και πολύ"

Τάσος Κωστής: "Με τον Γιάννη Μπέζο παρόλο που είμαστε ξαδέρφια, δεν μιλάμε και πολύ"
Τάσος Κωστής: "Με τον Γιάννη Μπέζο παρόλο που είμαστε ξαδέρφια, δεν μιλάμε και πολύ"

Τάσος Κωστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Breakfast@star και τη δημοσιογράφο, Σοφία Μανουσακίδου.

«Έκανα μεταγλωττίσεις γιατί τα λεφτά από το θέατρο δεν έφταναν. Κάποιοι συνάδελφοι το υποτιμούσαν. Τη δουλειά μου έκανα. Διευθυντής καναλιού έδωσε οδηγία να κάνω τον Δρακουμέλ τόσο κακό που να φοβούνται τα παιδιά να πάνε στο δάσος. Οδηγία είναι αυτή; Είπα δεν το κάνω αυτό και του απάντησα έντονα. Αν παίρνουν ηθοποιούς με βάση τους followers κακό του κεφαλιού τους. Ποιος το κάνει αυτό; Χωρίς προσόντα, ποιοι θα τους δουν;

Διαβάστε επίσης: Τάσoς Kωστής: Η σύζυγός του δίνει μάχη με τον καρκίνo - “Τώρα της δίνω εγώ δύναμη”

Θα φύγω από τη δουλειά από μόνος μου και το εννοώ. Πότε θα γίνει αυτό; Όταν θα νιώσω ότι το σώμα μου και το μυαλό μου δεν είναι αυτό που πρέπει. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε για τις βιντεοταινίες, είχαν τεράστια επιτυχία, γιατί να ντραπώ; Ας ντραπεί αυτός που το λέει», είπε αρχικά ο Τάσος Κωστής.

Κατόπιν, ο ηθοποιός όσον αφορά τις σχέσεις του με την Έλντα Πανοπούλου και τον Γιάννη Μπέζο αποκάλυψε: «Με την Έλντα Πανοπούλου δεν μιλάμε. Μετά το “Ρετιρέ” δεν ξανασυναντηθήκαμε, παρά μόνο μια φορά στο θέατρο. Με τον Γιάννη Μπέζο, παρόλο που είμαστε ξαδέρφια, δεν μιλάμε και πολύ. Εντάξει, μιλάμε στο τηλέφωνο, αλλά δεν κάνουμε παρέα. Ο φίλος είναι πολύ σημαντικό πράγμα».

Τέλος ο Τάσος Κωστής ανέφερε: «Μου λένε να πάω να περάσω κάστινγκ, αλλά δεν πάω. Δεν μπορώ να περνάω από κάστινγκ για να δουν αν κάνω ή όχι. Γιατί να κάνω κάστινγκ; Να δουν τι; Αφού μέχρι σήμερα παίζω, άρα δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR