counter

Στο νοσοκομείο ο Σπύρος Φωκάς: Το μήνυμα και η φωτογραφία της συζύγου του

Στο νοσοκομείο ο Σπύρος Φωκάς: Το μήνυμα και η φωτογραφία της συζύγου του
Στο νοσοκομείο ο Σπύρος Φωκάς: Το μήνυμα και η φωτογραφία της συζύγου του

Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες ο Σπύρος Φωκάς, καθώς η φωτιά στο Καλαμάκι Κορινθίας πλησίασε το σπίτι που ζει με τη σύζυγό του, Λίλιαν, με αποτέλεσμα οι δυο τους να είναι έτοιμοι να το εγκαταλείψουν, αν τους δοθεί εντολή.

«Από το μπαλκόνι βλέπουμε πυκνούς καπνούς. Περιμένουμε το σήμα από την Αστυνομία ώστε να πάρουμε το ασθενοφόρο και να μας μεταφέρει στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Ο Σπύρος πλέον δεν μπορεί να μετακινηθεί με κανένα άλλο μέσο. Τη νύχτα προβλέπεται εγώ να τη βγάλω στην πολυθρόνα για παν ενδεχόμενο κινδύνου και, όταν δούμε τα σκούρα, να ειδοποιήσουμε τους ανθρώπους του νοσοκομείου να έρθουν να μας πάρουν. Δυστυχώς, η κατάσταση εδώ είναι αποπνικτική» είπε η Λίλιαν Φωκά στην Espresso, ενώ δεν έκρυψε ότι πολλές φορές προσευχήθηκε για να μην πλησιάσουν οι φλόγες στο μοναδικό μικρό σπιτάκι που έχουν.

Διαβάστε επίσης: Σπύρoς Φωκάς: Αυτό είναι το κοντέινερ που ζει σήμερα ο ηθοποιός στην Κόρινθο

Τελικά οι δυο τους εγκατέλειψαν το σπίτι τους και η Λίλιαν Φωκά μας ενημέρωσε πως βρίσκονται στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

«Φύγαμε.... Μακριά από τη φωτιά» έγραψε η Λίλιαν Φωκά στο Facebook, δημοσιεύοντας παράλληλα φωτογραφία του ηθοποιού μέσα από το νοσοκομείο.

Πηγή φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR