counter

Ιωάννα Μαλέσκου για Αλεξάνδρα Δουβαρά: "Έχω σοκαριστεί. Κατάλαβε τι είπε;"

Ιωάννα Μαλέσκου για Αλεξάνδρα Δουβαρά: "Έχω σοκαριστεί. Κατάλαβε τι είπε;"
Ιωάννα Μαλέσκου για Αλεξάνδρα Δουβαρά: "Έχω σοκαριστεί. Κατάλαβε τι είπε;"

Αντιδράσεις στα social media προκάλεσε το σχόλιο που έκανε η Αλεξάνδρα Δουβαρά στον αέρα του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ σχετικά με τις πυρκαγιές

«Το μόνο ευτύχημα θα μπορούσε να πει κάποιος – γιατί ακόμα δεν έχει έρθει η επόμενη μέρα να δούμε το μέγεθος της καταστροφής και των περιουσιών και του φυσικού πλούτου – το μόνο ευχάριστο, λοιπόν, είναι ότι δεν έχουμε θρηνήσει ανθρώπινη ζωή πέρα από τους ταλαίπωρους 18 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο δάσος της Δαδιάς», είπε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης - Αλεξάνδρα Δουβαρά: "Το μόνο ευτύχημα είναι ότι δεν έχουμε θρηνήσει ανθρώπινη ζωή πέρα από τους ταλαίπωρους 18 ανθρώπους"

Ιωάννα Μαλέσκου – Η ανάρτηση για την Αλεξάνδρα Δουβαρά

Ενοχλημένη από την ατάκα της Αλεξάνδρας Δουβαρά είναι η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δήλωσε πως είναι σοκαρισμένη.

«Αυτό ειπώθηκε όντως από τη δημοσιογράφο (της ΕΡΤ); Έχω σοκαριστεί. Κατανοώ την ένταση και την επιβεβλημένη ταχύτητα στην περιγραφή και εκφορά λόγου. Πόσο μάλλον σε αυτή την ατέρμονη τραγωδία με τις πυρκαγιές που ζούμε κάθε καλοκαίρι.

Η επιλογή όμως των λέξεων είναι εκκωφαντική. Κατάλαβε τι είπε; Δεν έχω ιδέα ποια είναι η δημοσιογράφος και δεν με αφορά κιόλας. Πείτε μου ότι τουλάχιστον ζήτησε συγγνώμη. Μια στοιχειώδη συγγνώμη σε ανθρώπινο επίπεδο για αυτές τις ψυχές. Τις ψυχές που δεν γνωρίζουν εθνικότητα.

Δεν θέλω να περιγράψω πώς νιώθω. Μπορεί να μην αναρτώ από τις φωτιές ή όσα συνταρακτικά συμβαίνουν γύρω μας, ασχέτως τι σκέφτομαι, τι νιώθω και τι εύχομαι. Τουλάχιστον δεν “ματώνω” ψυχές με τις λεπίδες του λόγου», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR