counter

Σάββας Πούμπουρας: "Δεν είναι όλα λεφτά. Αν χάσουμε την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη, τελειώσαμε"

Σάββας Πούμπουρας: "Δεν είναι όλα λεφτά. Αν χάσουμε την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη, τελειώσαμε"
Σάββας Πούμπουρας: "Δεν είναι όλα λεφτά. Αν χάσουμε την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη, τελειώσαμε"

Με κάποιες αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Σάββας Πούμπουρας θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχονται οι influencers, οι οποίοι διαφημίζουν προϊόντα και εταιρείες ενώ η χώρα δοκιμάζεται από τις πυρκαγιές.

Παράλληλα, ο παρουσιαστής ευχαρίστησε τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται, οι οποίοι σε αυτές τις συνθήκες έχουν μέλημα να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Διαβάστε επίσης - Σάββας Πούμπουρας: Εκτάκτως στη Ρόδο για να βοηθήσει τους πυρόπληκτους

Όσα έγραψε ο Σάββας Πούμπουρας

«Το επάγγελμα του καλλιτέχνη – δημιουργού – κωμικού, σόσιαλ μιντιακού και οτιδήποτε έχει να κάνει με προβολή, είναι κι αυτό ένα επάγγελμα. Σαν όλα τα άλλα. Ωστόσο, βάλλεται διαφορετικά σε τέτοιες συνθήκες. Όλες οι εργασίες συνεχίζονται, γιατί να σταματήσει αυτή;

Πολλοί θα πουν (και έχουν ήδη πει): “πώς μπορείτε με τόσο χάος να προωθείτε εταιρείες;” και τους καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω και τους συναδέλφους που πρέπει να τηρήσουν πιστά το χρονοδιάγραμμα που τους έχουν θέσει οι συνεργάτες τους.

Ωστόσο, στην εναλλαγή καναλιών από την άνεση του καναπέ, μάλλον δεν έστειλαν πολλοί μέιλ στο κανάλι: μα καλά, βάζετε διαφημίσεις και ταινίες;

Ας πούμε ότι καταλαβαίνω και την επιμονή εταιρειών να τηρηθεί το πρόγραμμα κάτω από τέτοιες συνθήκες. Είμαι απ’ τους τυχερούς που παίρνω μέιλ απ’ τους συνεργάτες: “στοπ σε ό,τι κάνεις, ό,τι χρειάζεται είμαστε εδώ, πάμε να δούμε τις ανάγκες του κόσμου που περνά δύσκολα”.

Και αυτό με συγκινεί περισσότερο, γιατί δεν είναι όλα λεφτά. Δεν είναι όλα πρόγραμμα, παραδοτέα και πωλήσεις. Αν χάσουμε την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη, τελειώσαμε.

Ευχαριστώ έναν προς έναν όλους τους φίλους και συνεργάτες μου. Μπορεί να φαίνεται ένα όνομα εταιρείας… Aπό πίσω όμως είναι άνθρωποι που νοιάζονται και πράττουν. Αθόρυβα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου», έγραψε ο Σάββας Πούμπουρας.

Δείτε τις αναρτήσεις του Σάββα Πούμπουρα: 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR