counter

Σπύρος Φωκάς: Αυτό είναι το κοντέινερ που ζει σήμερα ο ηθοποιός στην Κόρινθο

Σπύρος Φωκάς: Αυτό είναι το κοντέινερ που ζει σήμερα ο ηθοποιός στην Κόρινθο
Σπύρος Φωκάς: Αυτό είναι το κοντέινερ που ζει σήμερα ο ηθοποιός στην Κόρινθο

Η κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και η δημοσιογράφος Όλγα Λαφαζάνη βρέθηκε για πρώτη φορά στον χώρο όπου ζει ο Σπύρος Φωκάς στην Κόρινθο.

Μάλιστα, στην πρωινή εκπομπή του Alpha μίλησε και ο καλός φίλος του ηθοποιού Θοδωρής Σεργιάδης και αναφέρθηκε στη σημερινή καθημερινότητά του.

«Από ότι είδατε, είναι μια σχεδόν βιομηχανική περιοχή και το σπίτι είναι στο πουθενά. Σπίτι σε εισαγωγικά, βέβαια, γιατί είναι ένα κοντέινερ 40 τετραγωνικών. Μπαλκόνια δεν υπάρχουν, μέσα βρίσκεται ο Σπύρος Φωκάς και μπάζει χειμώνα καλοκαίρι.

Όταν ο Σπύρος βγήκε μετά από 60 μέρες από το νοσοκομείο, βρήκε στο ρολόι της ΔΕΗ ένα χαρτάκι πως του κόπηκε το ρεύμα. Το οποίο ρεύμα επανενώθηκε με παρέμβαση του Γιώργου Σταμάτη και του Γρηγόρη Δημητριάδη από το Μαξίμου. Είναι 84 ετών, προσπάθεια γίνεται αλλά πρέπει να υπάρξουν μερικές αλλαγές στη ζωή του.

Το μοναδικό εισόδημα που υπάρχει είναι η τιμητική σύνταξη που έχει ο Σπύρος Φωκάς, 620 ευρώ. Τα φάρμακα που αγοράζει είναι της τάξης των 150 ευρώ τον μήνα μόνο για συμμετοχή. Στην ουσία βοηθάει ο έξω κόσμος για το φαγητό. Ο Σπύρος Φωκάς χρειάζεται σπίτι μια γυναίκα να βοηθήσει την σύζυγό του και ένα καροτσάκι. Ο Σπύρος καμιά φορά αντιδράει με νεύρα ή δάκρυ. Η σύζυγος του είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο Σπύρος Φωκάς ζήτησε να πάει σε ιδιωτική κλινική αλλά κοστίζει 3.000 ευρώ το μήνα», είπε ο Θοδωρής Σεργιάδης για τον Σπύρο Φωκά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR