counter

Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Η απάντηση στον Γιάννη Κότσιρα - "Όταν αναφέρετε το όνομά μου να το λέτε σωστά"

Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Η απάντηση στον Γιάννη Κότσιρα - "Όταν αναφέρετε το όνομά μου να το λέτε σωστά"
Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Η απάντηση στον Γιάννη Κότσιρα - "Όταν αναφέρετε το όνομά μου να το λέτε σωστά"

Ο Γιάννης Κόρτσιρας σε μια live εμφάνιση που πραγματοποίησε σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας σχολίασε την ενόχληση της Εύης Δρούτσα για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι στην φετινή Eurovision.

Ο γνωστός τραγουδιστής τάχθηκε κατά της στιχουργού, η οποία ανέφερε πως το κομμάτι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό μοιάζει με εκείνο που είχε γράψει εκείνη για τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα, με τίτλο: “Δυνατά”.

«Τους στίχους αυτούς από το τραγούδι του Πιτσινιάγκα, “χτυπάει η καρδιά μου δυνατά, τα, τα, τα” και διαμαρτύρεται λέει η Δρούτσα ότι βγήκε η Σάττι και της έκλεψε, όχι τον στίχο, αλλά το “τα, τα, τα” και τους κατηγορεί ότι δεν έχουν έμπνευση. Θέλει προσοχή παιδιά το πράγμα. Όταν λέμε το τα, τρεις φορές, κινδυνεύουμε να φάμε μήνυση», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κότσιρας.

Δείτε επίσης! Εύη Δρούτσα: Έξαλλη με ΕΡΤ & Μαρίνα Σάττι για το "Ζάρι" και το "τα τα τα"! Θα κινηθεί νομικά;

Η απάντηση του Στέφανου Πιτσίνιαγκα

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας αφού είδε την τοποθέτηση του Γιάννη Κότσιρα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αντέδρασε.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός καλλιτέχνης θέλησε να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα σχετικά με το επίθετό του, καθώς ο Γιάννης Κότσιρας το είπε λάθος.

«Όταν αναφέρετε το όνομά μου να το λέτε σωστά. Πιτσίνιαγκας. Δεν με λένε ούτε Πιτσινιάγκα, ούτε Πιτσιάναγκα και ούτε Τατα. Όποιος και αν είναι αυτός», έγραψε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Το εν λόγω θέμα σχολιάστηκε στην εκπομπή “Γεια σου” το πρωί της Κυριακής 10 Μαρτίου και η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού ανέφερε πως ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας έκανε και μια ανάρτηση στο TikTok, την οποία έσβησε μετά από λίγο.

«Στο βίντεο που έκανε στο TikTok και κατέβηκε είπε ότι ένας πολύ πετυχημένος τραγουδιστής τον πρόσβαλλε, στον Γιάννη Κότσιρα αναφέρεται. Λέει ότι στην πορεία της καριέρας του πολλοί καλλιτέχνες τον έχουν ειρωνευτεί και έχουν χλευάσει το τραγούδι και την επιτυχία του», είπε η Νάνσυ Παραδεισανού.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR