counter

Γιάννης Κότσιρας για Τέμπη: "Οι υπεύθυνοι δεν θα την γλιτώσουν, θα είμαστε δίπλα στην Καρυστιανού και σε όλους τους γονείς"

Γιάννης Κότσιρας για Τέμπη: "Οι υπεύθυνοι δεν θα την γλιτώσουν, θα είμαστε δίπλα στην Καρυστιανού και σε όλους τους γονείς"
Γιάννης Κότσιρας για Τέμπη: "Οι υπεύθυνοι δεν θα την γλιτώσουν, θα είμαστε δίπλα στην Καρυστιανού και σε όλους τους γονείς"

Ο Γιάννης Κότσιρας μίλησε για όλα στην κάμερα του "Χαμογέλα και Πάλι" και τον Νίκο Συρίγο.

Σε μία συνέντευξη "ποταμό", ο αγαπημένος τραγουδιστής πήρε θέση για τα Τέμπη, τη πρόσφατη γυναικοκτονία, τους πολιτικούς και την αστυνομία. 

"Δεν έχω άγχος αν η νέα μου δουλειά «Παράθυρο στο άπειρο», θα κάνει επιτυχία, έχω κάνει αρκετές, δεν μου λείπει άλλη μία. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να ακουστεί. Το εύπεπτο στην μουσική υπήρχε πάντα. Απλά τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί το πιο σκεπτόμενο. 

Σε αυτή την εποχή υπάρχουν τεράστια κοινωνικά θέματα και προβλήματα πολιτισμού. Είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιες δουλειές για να υπάρχει το αντίβαρο. Όλα χρειάζονται, όλα είναι απαραίτητα. Το να μαλώνουμε για το ποιος έγραψε το "τα τα τα" είναι ακρότητα. Αλλά ας μην είμαστε επιθετικοί με ανθρώπους που μπορεί να έχουν προβλήματα. Κάποια στιγμή έκανα μια πλάκα σχετικά με την δήλωση της Εύης Δρούτσα, αλλά δεν μπήκα σε κανένα παιχνίδι" είπε αρχικά ο Γιάννης Κότσιρας.

Διαβάστε επίσης: Nίκος Kαρβέλας για Tέμπη: "Είπε πως αυτοί που είναι γονείς μπορούν να νιώσουν τον πόνο. Ρώτησα: "έχει πεθάνει κανένα παιδί του;"

Έχει ακούσει… τραπ ο Γιάννης Κότσιρας;

Ο ίδιος απάντησε: "Φυσικά και έχω ακούσει τραπ. Δεν είναι το μοναδικό είδος που μιλάει για άσχημα πράγματα. Όταν ένα παιδί ακούει τον εξευτελισμό της γυναίκας, που τον παρουσιάζουν ως κάτι φυσιολογικό, γίνεται συνείδηση. Δεν μπορούμε να αναρωτιόμαστε όταν εξευτελίζουν μία γυναίκα, γιατί μετά σκοτώνουν μία κοπέλα έξω από ένα ΑΤ με τους αστυνομικούς να αράζουν".

Για την δολοφονία της 28χρονης έξω από το ΑΤ στους Άγιους Ανάργυρους, αλλά και την αστυνομική βία, ο Γιάννης Κότσιρας παραδέχθηκε πως: "Είναι σοκαριστικό αυτό που έγινε με την Κυριακή. Αναμενόμενο από τη μία. Όλοι ξέρουμε σε ποια κοινωνία ζούμε και πώς λειτουργεί η αστυνομία. Αν ένας πολιτικός έπαιρνε και έλεγε ότι ο Ρουβικώνας ετοιμάζεται να του πετάξει χαρτάκια, θα έτρεχαν όλοι να τους πλακώσουν στο ξύλο. Η Κυριακή φώναζε αλλά δεν έτρεξε κανένας αστυνομικός. Δεν νιώθω πιο «ήσυχος» που έχω αγόρια, η ευθύνη είναι τεράστια. Πρέπει να τα μάθεις πώς να δρουν σε αυτή την περίεργη κοινωνία".

Μεταξύ άλλων ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στα Τέμπη.

"Έχω τεράστιο θυμό μέσα μου για τα Τέμπη και προσπαθώ να μιλάω ψύχραιμα γιατί αν πεις κάτι γίνεται κανιβαλισμός. Σε αυτή την χώρα ζούμε από θαύμα και αυτό συνεχίζει να συμβαίνει. Οι βασικοί υπεύθυνοι για τα Τέμπη, που είναι καθαρά πολιτικό θέμα, δεν θα βρουν την ησυχία τους σε αυτή την φάση. Οι υπεύθυνοι για τα Τέμπη δεν θα την γλιτώσουν από κανέναν μας, θα είμαστε δίπλα στην Μαρία Καρυστιανού και σε όλους τους γονείς" είπε ο Γιάννης Κότσιρας.

Ο Γιάννης Κότσιρας μίλησε και για το επεισόδιο που είχε ο Γιώργος Νταλάρας με τους δημοσιογράφους, λέγοντας: "Τον τρόπο που αντιμετώπισαν τον Γιώργο Νταλάρα οι δημοσιογράφοι τον θεωρώ ατυχή. Όταν έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με τον Νταλάρα και τον ρωτάς ασήμαντα πράγματα, είναι κουτό. Ο Νταλάρας είναι ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια που έχει αυτή η ιστορία. Θα έπρεπε να τον έχουμε σαν δάσκαλο και όχι να τον ρωτάμε αστειότητες".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR