counter

Εύη Δρούτσα: Απαντά στον Γιάννη Κότσιρα για το “Τα, τα, τα” - "Αυτό που είπε, ήταν τελείως λάθος"

Εύη Δρούτσα: Απαντά στον Γιάννη Κότσιρα για το “Τα, τα, τα” - "Αυτό που είπε, ήταν τελείως λάθος"
Εύη Δρούτσα: Απαντά στον Γιάννη Κότσιρα για το “Τα, τα, τα” - "Αυτό που είπε, ήταν τελείως λάθος"

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η Εύη Δρούτσα, η οποία μεταξύ άλλων απάντησε σε όσα είπε ο Γιάννης Κότσιρας για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι στην φετινή Eurovision και τον στίχο «Τα, τα, τα» που έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

«Τους στίχους αυτούς από το τραγούδι του Πιτσίνιαγκα, “χτυπάει η καρδιά μου δυνατά, τα, τα, τα” και διαμαρτύρεται λέει η Δρούτσα ότι βγήκε η Σάττι και της έκλεψε, όχι τον στίχο, αλλά το “τα, τα, τα” και τους κατηγορεί ότι δεν έχουν έμπνευση. Θέλει προσοχή παιδιά το πράγμα. Όταν λέμε το τα, τρεις φορές, κινδυνεύουμε να φάμε μήνυση», θυμίζουμε πως είπε ο Γιάννης Κότσιρας πάνω από την σκηνή.

Διαβάστε επίσης! Ο Γιάννης Κότσιρας κατά της Εύης Δρούτσα: "Όταν λέμε το "τα" τρεις φορές, κινδυνεύουμε να φάμε μήνυση"

Η Εύη Δρούτσα πήρε τον λόγο λοιπόν και είπε μέσα από την ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha: «Άδικο είχε, γιατί ξαφνικά ο Κότσιρας κατηγορεί ότι είναι μεγάλη κουλτούρα. Εγώ δεν είδα καμιά κουλτούρα από τον κύριο Κότσιρα. Λέγανε ότι ο Κότσιρας τραγουδά με αυτούς που έχουν κουλτούρα. Δεν λες ποτέ ότι έχεις κουλτούρα. Άλλο το να το λένε οι άλλοι και άλλο να το ξέρεις ο ίδιος. Έχει διαφορά παιδιά, παρεξηγείτε τα λόγια μου. Ξέρω πάρα πολύ καλά τη δουλειά μου…Αυτό που είπε, ήταν τελείως λάθος. Έπρεπε πρώτα να δει τι γίνεται και μετά να το πει… Η εταιρεία, όπως μου είπε ο Μάριος Ψιμόπολος,  έπρεπε να βγει και να τους πει ότι έπρεπε κανονικά να ζητήσει η ΕΡΤ μία άδεια. Αφού το είπε η εταιρεία, το είπα κι εγώ. Είναι μια εταιρεία με την οποία συνεργάζομαι», είπε μεταξύ άλλων η Εύη Δρούτσα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR