counter

Σάννυ Μπαλτζή: “Δεν θέλω να μιλήσω για το αν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι έγκυος”

Σάννυ Μπαλτζή: “Δεν θέλω να μιλήσω για το αν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι έγκυος”
Σάννυ Μπαλτζή: “Δεν θέλω να μιλήσω για το αν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι έγκυος”

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το μεσημέρι του Σαββάτου, στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στη Ζωγεριά των Σπετσών παρουσία λίγων καλών φίλων και συγγενών.

Το ζευγάρι έφτασε με καΐκι στο χώρο της τελετής. Πρώτα έφτασε ο γαμπρός και ακολούθησε η νύφη λίγη ώρα αργότερα. 

Κουμπάροι ήταν η Σάννυ Μπαλτζή, αλλά και ο ποινικολόγος και στενός φίλος του γαμπρού, Απόστολος Λύτρας.

Λίγες ημέρες μετά το μυστήριο, η Σάννυ Μπαλτζή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και αναφέρθηκε στο ευχάριστο γεγονός. Ωστόσο, η τραγουδίστρια δεν ήθελε να μιλήσει για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Ελεωνόρας.

«Φαίη και στα δικά σου. Τελευταία στιγμή έγιναν όλα, δεν υπήρχε κανένα πλάνο. Ο γάμος ήταν παραμυθένιος. Συγκινηθήκαμε όλοι πάρα πολύ. Όταν είδα την Ελεωνόρα πάνω στο καΐκι να έρχεται, είπα ότι είναι το ωραιότερο τραγούδι μου. Είναι ωραίο κάποιες στιγμές να τις ζεις με τους ανθρώπους που θέλεις τριγύρω σου. Ήταν ενοχλητικό που όλοι τραβηχτήκαμε. Εγώ ήθελα να το ζήσω πιο ιδιωτικά αλλά είναι δύο άνθρωποι που ο κόσμος τους λατρεύει και ό,τι έγινε, έγινε. Ιδανικά δεν θα θέλαμε να συμβεί αυτό. Είμαι βέβαιη. Κανείς μας. Όχι, όχι, όχι, δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό το πράγμα. Οι άνθρωποι με παιδιά ή χωρίς παιδιά, αυτό που σκεφτόμαστε όλοι είναι να είναι ευτυχισμένοι. Μακάρι τα παιδιά», είπε Σάννυ Μπαλτζή.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR