counter

Ξεσπά ο Θοδωρής Ρακιντζής κατά του Νίκου Συρίγου: "Πρέπει να έχω μια σύντροφο τραγουδίστρια για να είμαι κάποιος;"

Ξεσπά ο Θοδωρής Ρακιντζής κατά του Νίκου Συρίγου: "Πρέπει να έχω μια σύντροφο τραγουδίστρια για να είμαι κάποιος;"
Ξεσπά ο Θοδωρής Ρακιντζής κατά του Νίκου Συρίγου: "Πρέπει να έχω μια σύντροφο τραγουδίστρια για να είμαι κάποιος;"

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στην Μένια Κούκου μίλησε ο Θοδωρής Ρακιντζής ο οποίος σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη όπου διέψευσε το ρεπορτάζ του για το πρόωρο φινάλε του «Mega Καλημέρα» και το παρασκήνιο με τους συνεργάτες της.

Δείτε επίσης - Eλεονώρα Μελέτη: "Χείμαρρος" για το φινάλε του "Mega Καλημέρα" - "Βγαίνω δημόσια και τον διαψεύδω κατηγορηματικά"

«Της βγάζω το καπέλο, είναι πειραιωτάκι, είναι αντράκι και μου δείχνει για μια φορά ακόμα η Ελεονώρα πόση ψυχή έχει. Εγώ δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου, αυτό είναι αλήθεια. Εγώ είχα την πληροφορία, την έβγαλα και μάλιστα ταυτόχρονα είπα πως την ανάρτηση με το 1+1 (σ.σ. το συμβόλαιό της) ήταν λάθος, οπότε αυτό με προβλημάτισε πάρα πολύ», τόνισε αρχικά ο Θοδωρής Ρακιντζής.

«Η Ελεονώρα Μελέτη, με σεβασμό απέναντι στο πρόσωπό μου έδωσε μια απάντηση για να υποστηρίξει τον εαυτό της. Κάποιοι άλλοι δημοσιογράφοι όμως με υποτίμησαν αφάνταστα», πρόσθεσε ο Θοδωρής Ρακιντζής ο οποίος εννοούσε τον Νίκο Συρίγο και τον σχολιασμό που του έκανε μέσα από το «Χαμογέλα και Πάλι», χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομά του.

«Δεν ήξερα ότι για να γίνω κάποιος μετά από 30 χρόνια τηλεόρασης, έπρεπε να έχω σύντροφο μια τραγουδίστρια. Ένας δεν γύρισε να πει: “Κάτσε ρε παιδί μου, αυτός ο άνθρωπος για να το πει μόνο του το είπε; Είναι ψεύτης;” Μετά από 30 χρόνια έχω ανάγκη εγώ να βγω να πω ψέματα; Το σωστό ρεπορτάζ είναι να πιάσουμε και τις δύο πλευρές, αλλά εγώ δεν “γλείφω” παρουσιάστριες. Αυτός έχει απαρνηθεί την εκπομπή που είναι. Αν είχε αξιοπρέπεια θα είχε παραιτηθεί. Κάθεται σε μια εκπομπή την οποία ο ίδιος δεν δέχεται ποιοτικά και έρχεται και λέει: “Ο καθένας”. Κάτσε ρε μάγκα μου, πρέπει να έχω μια τραγουδίστρια δίπλα μου για να είμαι κάποιο;», είπε Θοδωρής Ρακιντζής σε έντονο ύφος.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR