counter

Ελεωνόρα Ζουγανέλη & Νίκος Συρίγος: Ρομαντική απόδραση στη Ρώμη για το ζευγάρι

Ελεωνόρα Ζουγανέλη & Νίκος Συρίγος: Ρομαντική απόδραση στη Ρώμη για το ζευγάρι
Ελεωνόρα Ζουγανέλη & Νίκος Συρίγος: Ρομαντική απόδραση στη Ρώμη για το ζευγάρι

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος είναι ερωτευμένοι και δεν τον κρύβουν.

Όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο λίγες ημέρες πριν έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση και βρέθηκαν στο θέατρο Παλλάς, όπου παρακολούθησαν τη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα και της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Διαβάστε επίσης! Ελεωνόρα Ζουγανέλη & Νίκος Συρίγος: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού! (Φωτό)

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη η τραγουδίστρια είπε για τον Νίκο Συρίγο:  «Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου με έχει αλλάξει. Αυτό είναι και το ζητούμενο στη ζωή μας. Όταν βάζουμε έναν άνθρωπο στη ζωή μας και την καθημερινότητά μας το κάνουμε για να επηρεαζόμαστε θετικά και να βγάζουμε άλλες πτυχές μας. Αυτή είναι η ουσία της επαφής. Νομίζω ότι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις προσωπικές σχέσεις, έχει να κάνει και με τις επαγγελματικές και με τις φιλικές. Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου, με υποβοήθησε στο να είμαι καλά, γεμάτη και ήρεμη, άρα είμαι και πιο λειτουργική και αποδοτική στην παράσταση».

Ελεωνόρα Ζουγανέλη & Νίκος Συρίγος – Ταξίδι στη Ρώμη για το ζευγάρι

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife το ζευγάρι πρόσφατα ξέκλεψε από τον χρόνο και έκανε μια ρομαντική απόδραση στη Ρώμη. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος πέρασαν χρόνο μαζί μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Για ακόμα μια φορά οι δυο τους κράτησαν χαμηλό προφίλ και δεν ανάρτησαν κοινά στιγμιότυπα στα social media.

 

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR