counter

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το σώμα της αποκαλύπτει την πραγματική αιτία θανάτου της

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το σώμα της αποκαλύπτει την πραγματική αιτία θανάτου της
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το σώμα της αποκαλύπτει την πραγματική αιτία θανάτου της

Ως ένας από τους πιο γνωστούς ιατροδικαστές στον κόσμο, ο Δρ Richard Shepherd έχει εξετάσει περισσότερα από 23.000 πτώματα - και ένα από αυτά ήταν της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ο Δρ Shepherd, επανεξέτασε το σώμα της πριγκίπισσας για την επίσημη έρευνα για τον θάνατό της σε τροχαίο ατύχημα στο Παρίσι πριν από δύο περίπου δεκαετίες. Η Νταϊάνα, 36 ετών, και ο εραστής της Ντόντι Φαγιέντ, 42, σκοτώθηκαν όταν η Mercedes τους συνετρίβη σε υπόγεια διάβαση στη γαλλική πρωτεύουσα τον Αύγουστο του 1997. 

Και αφού διεξήγαγε μια δεύτερη νεκροψία στο σώμα της αείμνηστης πριγκίπισσας, ο Δρ Shepherd έλαβε μερικές περίεργες ερωτήσεις για την ίδια. Άλλοι αναρωτήθηκαν αν ήταν έγκυος. «Οι άνθρωποι ρωτούσαν: "Ήταν όμορφη;" «Ήταν ειρηνική;» «Ήταν έγκυος;» είπε ο ειδικός στη Daily Mail. «Πάντα φρόντιζα να μην έλεγα ποτέ κάτι –σε όλες τις περιπτώσεις δημοσίου ενδιαφέροντος με τις οποίες είχα εμπλακεί– που να μην είχε ήδη εμφανιστεί στον Τύπο», ανέφερε και συνέχισε: "Παθολογικά δεν υπήρχαν στοιχεία ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν έγκυος, αλλά μερικές γυναίκες λένε ότι ξέρουν ότι είναι έγκυες από τη στιγμή της σύλληψης. Ήταν μια από αυτές;" Ο παθολόγος υποστήριξε επίσης ότι η Νταϊάνα «θα ήταν εδώ» για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ τον Μάιο, αν φορούσε τη ζώνη ασφαλείας της, αφού ουσιαστικά πέθανε γιατί δεν τη φορούσε.

Διαβάστε επίσης: Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η κληρονομιά που άφησε στον Ουίλιαμ όταν έγινε 30 σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει

Αν είχε κάνει αυτή την απλή κίνηση, πιστεύει ότι θα είχε επιζήσει από την τραγωδία στο οδικό τούνελ Pont de l'Alma «με μελανιές στο μάτι ή ίσως σπασμένο χέρι». Ο οδηγός, πέθανε επίσης στο φρικτό χτύπημα. Ο μόνος επιζών ήταν ο σωματοφύλακάς της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR