counter

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η κληρονομιά που άφησε στον Ουίλιαμ όταν έγινε 30 σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η κληρονομιά που άφησε στον Ουίλιαμ όταν έγινε 30 σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η κληρονομιά που άφησε στον Ουίλιαμ όταν έγινε 30 σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει

Η Κάρεν Σπένσερ , σύζυγος  του αδελφού της Νταϊάνα μόλις αποκάλυψε μέσω Instagram τι έχει κληρονομήσει ο Ουίλιαμ, στα 30 του έτη, από τη μητέρα του και η απάντηση σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει.  Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση ενός follower της στο Instagram για το αν τα ρούχα υψηλής ραπτικής της βρίσκονται στο κάστρο της οικογένειας, εκεί που βρίσκεται και ο τάφος της, εκείνη απάντησε πως όλα αυτά έχουν κληρονομηθεί από τον Ουιλίαμ, 6 δωμάτια με ρούχα όπως ανέφερε συγκεκριμένα.

Διαβάστε επίσης: Πριγκίπισσα Νταϊάνα: 26 χρόνια από το θανατηφόρο τροχαίο στο Παρίσι! 32 εμβληματικές φωτογραφίες από τη ζωή της

«Είναι ακόμα εκεί η έκθεση "Νταϊάνα ";» ρώτησε ο ακόλουθος και η Κάρεν απάντησε γρήγορα για να εξηγήσει: "Όχι! Όταν ο Γουίλιαμ έκλεισε τα 30, όλα πήγαν σε αυτόν."

Το οίκημα, ήταν αφιερωμένο στην αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα, περιείχε έξι εκθεσιακούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων πανέμορφων ιστορικών κομματιών που κάποτε ανήκαν σε εκείνη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karen Spencer (@karenspencer)

Το εμβληματικό νυφικό της Νταϊάνα ήταν βασικό μέρος της έκθεσης και τώρα ανήκει στον μεγαλύτερο γιο της Νταϊάνα, Γουίλιαμ. Επιπλέον, η Spencer Tiara είναι ένα άλλο αντικείμενο που δόθηκε σε εκείνον. 

Η Κέιτ με το δαχτυλίδι της Νταϊάνα  

Εκτός από τα υπάρχοντα, το ήμισυ της περιουσίας της Νταϊάνα κληρονόμησε ο Γουίλιαμ και το άλλο μισό δόθηκε στον αδελφό του Πρίγκιπα Χάρι. Ένα πολύ ιδιαίτερο αντικείμενο που κράτησε ο Γουίλιαμ από τη μητέρα του ήταν, φυσικά, το γνωστό δαχτυλίδι αρραβώνων της που είναι πλέον σταθερά στο δάχτυλο της πριγκίπισσας Κέιτ. Πιστεύεται ότι ο Γουίλιαμ είχε ζητήσει το ζαφείρι αφού η μητέρα τους πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Γαλλία το 1997, για το οποίο ο Χάρι δεν είχε αντίρρηση.

Photo Credits: ABACA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR