counter

Μέγκαν Μαρκλ: Ο κολλητός της "καίει" το παλάτι! "Ενθάρρυναν εκείνη & τη Κέιτ να αντιγράφουν τη Νταϊάνα"

Μέγκαν Μαρκλ: Ο κολλητός της "καίει" το παλάτι! "Ενθάρρυναν εκείνη & τη Κέιτ να αντιγράφουν τη Νταϊάνα"
Μέγκαν Μαρκλ: Ο κολλητός της "καίει" το παλάτι! "Ενθάρρυναν εκείνη & τη Κέιτ να αντιγράφουν τη Νταϊάνα"

Η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ ενθάρρυναν να ντύνονται σαν την πριγκίπισσα Νταϊάνα, αποκαλύπτει ένα νέο βιβλίο για τη βασιλική οικογένεια.  Σε ένα αντίγραφο που έλαβε η Page Six, ο δημοσιογράφος Omid Scobie, ο οποίος και είναι κολλητής φίλος της Μέγκαν Μαρκλ γράφει στο «Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy's Fight for Survival» ότι και οι δύο «αντέγραφαν τακτικά» την «εμβληματική εμφάνιση» της Νταϊάνα, συχνά φορώντας τα αξεσουάρ που «κάποτε ανήκαν στην αείμνηστη πριγκίπισσα».

Ο Scobie σημειώνει ότι δεδομένου του γεγονότος ότι η Μέγκαν και η Κέιτ είναι παντρεμένοι με τους γιους του βασιλιά, τον πρίγκιπα Harry και τον πρίγκιπα William, είναι «λογικό» να δίνονται στις δύο γυναίκες κομμάτια που ανήκουν σε αυτήν. «Αλλά ενώ είναι σχεδόν αδύνατο να βρει κανείς μια τάση που να μην έχει αγγίξει το εμβληματικό στυλ της Νταϊάνα, η τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται για να αντιγραφεί η ακριβή εμφάνισή της μερικές φορές ξεπερνάει το όριο», γράφει.

Διαβάστε επίσης: Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το σώμα της αποκαλύπτει την πραγματική αιτία θανάτου της

Μιλώντας με πηγή της βασιλικής οικογένειας που «συνεργάστηκε» με τον Χάρι, 39 ετών και τον Γουίλιαμ, 41 ετών, ο δημοσιογράφος λέει ότι οι «αποφάσεις» που έλαβαν για το ντύσιμο της Δούκισσας του Σάσεξ και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας έχοντας κατά νου την Νταϊάνα «συζητήθηκαν πάντα με τους Γουίλιαμ ή Χάρι».«Υπήρχαν πιέσεις από άλλους; Κατά καιρούς, ναι. Ήταν γνωστό ότι κάποιος αναζητούσε φωτογραφίες της Νταϊάνα σε ένα συγκεκριμένο μέρος ή ώρα για ιδέες», είπε ο ίδιος. 

Θυμίζουμε ότι η  Νταϊάνα πέθανε σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα τον Αύγουστο του 1997 αφού προσπάθησε να αποφύγει τους παπαράτσι στο Παρίσι της Γαλλίας. Από τη στιγμή που η Μίντλετον, 41 ετών, και η Μαρκλ, 42 ετών, εντάχθηκαν στη βασιλική οικογένεια, οι δυο τους εθεάθησαν να φορούν κομμάτια που ανήκαν στην Νταϊάνα και ήταν είτε κοσμήματα, είτε και ρούχα της. 

Photo Credits: ZUMA PRESS\ABACA

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR