counter

Πόπη Μαλλιωτάκη: Ξεσπά ο πρώην σύζυγός της – “Η κυρία είναι μαθημένη στο ψέμα, είναι ένα φαντασμένο πλάσμα”

Πόπη Μαλλιωτάκη: Ξεσπά ο πρώην σύζυγός της – “Η κυρία είναι μαθημένη στο ψέμα, είναι ένα φαντασμένο πλάσμα”
Πόπη Μαλλιωτάκη: Ξεσπά ο πρώην σύζυγός της – “Η κυρία είναι μαθημένη στο ψέμα, είναι ένα φαντασμένο πλάσμα”

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” μίλησε ο πρώην σύζυγος της Πόπης Μαλλιωτάκη, Σάκης Γαλάνης και ξέσπασε για την ίδια αλλά και τον Μπάμπη Λαζαρίδη.

Δείτε επίσης - Μπάμπης Λαζαρίδης: Το δημόσιο ξέσπασμα της αδελφής του, Λίτσας, κατά της Πόπης Μαλλιωτάκη- “Ακόμα και νεκρός πουλάει”

Ξεσπά ο πρώην σύζυγος της Πόπης Μαλλιωτάκη

«Θέλω να την καταγγείλω γιατί πριν μερικά χρόνια ανακάτεψε πράγματα που δεν ισχύουν, έβαλε ανθρώπους να με κυνηγάνε με τις τηλεοράσεις. Με ταλαιπώρησε για παραπάνω από έναν μήνα, είχα ανεβάσει ζάχαρο, είχα χάσει 15 κιλά, ήμουν έτοιμος να πεθάνω που λέει ο λόγος. Αυτή τη στιγμή κάνει το ίδιο με τον Λαζαρίδη, τον συγχωρεμένο μόνο και μόνο για να αποκτήσει δημοσιότητα.

Έχω πολλά να πω για την κυρία Μαλλιωτάκη και τη ζωή της. Πράγματα που δεν ξέρετε και αν τα ακούσετε θα φρικιάσετε. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να μην ανακατέψει, να μη βάλει και μένα μέσα στο κόλπο της. Αν το κάνει αυτό θα φάει μηνύσεις. Να το ξέρει. Είμαστε που είμαστε άρρωστοι πρέπει να πάμε και στον τάφο για να έχει εκείνη δημοσιότητα; Άρχισε να γίνεται γνωστή στο ευρύ κοινό με το ένα και το άλλο και έπρεπε να βγάλει κι άλλα πράγματα από τη ζωή της και να κατηγορήσει ανθρώπους. Με ανακάτεψε τότε και με έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση. Αυτά που ξέρω εγώ για εκείνη, δεν τα ξέρει κανείς. Είναι ένα φαντασμένο πλάσμα, νομίζει ότι τραγουδάει, ότι μπορεί να κάνει καριέρα στα 57 της. Γιατί 57 χρονών είναι. Ο πρώτος σύζυγός σου ξέρει πάρα πολλά για το ποια ήσουν και τι ήσουν. Η κυρία είναι μαθημένη στο ψέμα, αν θέλει να κάνει δημοσιότητα να μάθει να τραγουδάει και να βγάλει επιτυχία. Τίποτα άλλο. Ο Λαζαρίδης μου κατέστρεψε τη ζωή με αυτό που έκανε με την κυρία Μαλλιωτάκη. Ήταν δεσμευμένος και τα έφταιξε με τη γυναίκα μου», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Γαλάνης.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή «Super Κατερίνα»:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR