counter

Εξώδικο στην Πόπη Μαλλιωτάκη από την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη: Τι της απαγορεύει

Εξώδικο στην Πόπη Μαλλιωτάκη από την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη: Τι της απαγορεύει
Εξώδικο στην Πόπη Μαλλιωτάκη από την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη: Τι της απαγορεύει

Εξώδικο στην Πόπη Μαλλιωτάκη έστειλε η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη, με το οποίο απαγορεύει στην τραγουδίστρια να αναφέρεται στο όνομα του πρώην συζύγου της.

Ο δικηγόρος της Πόπης Μαλλιωτάκη, Ιωάννης Σαμέλης μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Super Κατερίνα την Τρίτη και εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Έχουμε λάβει το εξώδικο. Μας δηλώνεται η απαγόρευση να χρησιμοποιεί η κυρία Μαλλιωτάκη το επώνυμο του συζύγου της, να άρει την υποτιθέμενη προσβολή της τιμής του και μας γίνεται απειλή ότι θα προσφύγουν στα αρμόδια ποινικά δικαστήρια. Η μομφή που αποδίδεται στην κυρία Μαλλιωτάκη είναι ότι φέρεται να πρόσβαλε τον θανόντα, αναφερόμενη σε εξωσυζυγικές σχέσεις του. Για το αδίκημα προσβολής νεκρού, δικαίωμα έχει μόνο η χήρα και το παιδί.

Διαβάστε επίσης: Πoπη Mαλλιωτάκη: Ξεσπά ο πρώην σύζυγός της – “Η κυρία είναι μαθημένη στο ψέμα, είναι ένα φαντασμένο πλάσμα”

Αν δεν υπήρχε χήρα και παιδί τότε είχαν δικαίωμα οι γονείς. Οι διατάξεις είναι σαφείς. Μόνο η Πόπη Μαλλιωτάκη έχει δικαίωμα να μιλάει για τον σύζυγό της. Καλό είναι να μην προβάλλουμε τη νοημοσύνη του δικαστή που έρχεται να δικάσει. Νομίζω πως ενώπιον δικαστηρίου αυτά δε μπορούν να σταθούν. Η κυρία Μαλλιωτάκη δεν μιλάει δημόσια από επιλογή και νομική αντιμετώπιση», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος της Πόπης Μαλλιωτάκη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR