counter

Οικογένεια Λαζαρίδη για Πόπη Μαλλιωτάκη: "Να ανακαλέσει τις δηλώσεις της περί εξωσυζυγικής σχέσης"

Οικογένεια Λαζαρίδη για Πόπη Μαλλιωτάκη: "Να ανακαλέσει τις δηλώσεις της περί εξωσυζυγικής σχέσης"
Οικογένεια Λαζαρίδη για Πόπη Μαλλιωτάκη: "Να ανακαλέσει τις δηλώσεις της περί εξωσυζυγικής σχέσης"

Εξώδικο από την οικογένεια του πρώην συζύγου της, Μπάμπη Λαζαρίδη δέχτηκε η Πόπη Μαλλιωτάκη, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (22/11).

Το βράδυ της ίδιας ημέρας η τραγουδίστρια με τον γιο της μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες και ρωτήθηκαν για το θέμα, ωστόσο η Πόπη Μαλλιωτάκη αρκέστηκε να πει: «Δεν μας στενοχωρεί τίποτα! Βλέπεις είμαι μια χαρά, είμαι με το παιδί μου. Περνάω ωραία, περνάω σούπερ! Έχω πολύ καλές σχέσεις με την Αγγελική Ηλιάδη. Δεν έχω κανέναν λόγο να μιλήσω με τη Λίτσα Λαζαρίδη (αδερφή του Μπάμπη Λαζαρίδη)». 

Σήμερα η δικηγόρος της οικογένειας Λαζαρίδη, Κατερίνα Μαυροειδή μίλησε στη «Super Κατερίνα» σχετικά με το εξώδικο που απέστειλαν στην Πόπη Μαλλιωτάκη.

Διαβάστε επίσης: Πoπη Mαλλιωτάκη: Ξεσπά ο πρώην σύζυγός της – “Η κυρία είναι μαθημένη στο ψέμα, είναι ένα φαντασμένο πλάσμα”

Όπως τόνισε η κυρία Μαυροειδή το εξώδικο δεν απαγορεύει στην Πόπη Μαλλιωτάκη να αναφέρεται στο όνομα του πρώην συζύγου της, αλλά με αυτό η οικογένεια Λαζαρίδη ζητά από την τραγουδίστρια να ανακαλέσει τις δηλώσεις της περί εξωσυζυγικής σχέσης.

«Οι δηλώσεις που έγιναν από τον δικηγόρο της χθες έγιναν αποσπασματικά και επιλεκτικά. Ανέφερε ότι εγώ ανέφερα στο εξώδικο ότι απαγορεύεται να γίνει αναφορά στο επώνυμο του Μπάμπη Λαζαρίδη. Αυτή η φράση δεν υπάρχει καν στο εξώδικο. Το εξώδικο ξεκάθαρα αναφέρεται στην επίμαχη δήλωση της εξωσυζυγικής σχέσης που είχε δηλώσει η Πόπη Μαλλιωτάκη σε συνέντευξή της. Και αναφέρουμε ρητά και κατηγορηματικά να ανακαλέσει τις επίμαχες δηλώσεις της στις εξωσυζυγικές σχέσεις του εκλιπόντος. Επιπλέον να αρθεί η προσβολή στη μνήμη του υιού και αδερφού και να μην επαναληφθεί στο μέλλον. Και επίσης αναφέρουμε ότι απαγορεύεται ρητά να προβεί σε οποιαδήποτε παράνομη πράξη που θα εμπλέκεται στο πρόσωπο του εκλιπόντος υιού και αδερφού» είπε, μεταξύ άλλων, η δικηγόρος της οικογένειας Λαζαρίδη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR