counter

Πασίγνωστος Έλληνας αποκαλυπτεί: "Δεν φιλοδοξούσα ποτέ να είμαι sex symbol"

Πασίγνωστος Έλληνας αποκαλυπτεί: "Δεν φιλοδοξούσα ποτέ να είμαι sex symbol"
Πασίγνωστος Έλληνας αποκαλυπτεί: "Δεν φιλοδοξούσα ποτέ να είμαι sex symbol"

Τη νέα του συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα, "Κυριακάτικη Ελευθερία", ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Ο γνωστός ερμηνευτής μίλησε για το μεγάλο του απωθημένο, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στην εμφάνισή, κάνοντας μάλιστα ένα χιουμοριστικό σχόλιο.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Ποιο είναι τελικά εκείνο το κενό που κουμπώνουν οι «ουσίες και τα οινοπνεύματα»;

«Είναι παραίσθηση. Την έχω ζήσει. Δεν οδηγεί πουθενά, Ξέρεις μάλλον πού οδηγεί; Στο τέλος. Περιμέναμε τον Σιδηρόπουλο να έρθει να παίξουμε μαζί σε μια συναυλία. Δεν ήρθε. Δεν είμαι κατηχητικό κι εγώ. Αλλά δεν υπάρχει άλλη αλήθεια. Τελεία και παύλα. Ο καθέναν μπορεί να διαθέσει το σώμα και το μυαλό του όπως θέλει. Το ίδιο και με τις μοτοσικλέτες και την, ταχύτητα. Απ' όσους τρέχουν, οι μισοί καταλήγουν είτε στο νεκροτομείο ή με σπασμένα πλευρά»

Ποιο είναι το απωθημένο σας;
«Να πάρει ο Παναθηναϊκός; ένα πρωτάθλημα. Πλάκα κάνω. Θέλω να πάω στην Κίνα και να κάνω την επιστροφή με τον Υπερσιβηρικό. Θα το καταφέρω. Είναι ταξίδι ζωής»

Τι θα αλλάζατε πάνω σας;
«Αν μπορούσα να χάσω καμιά τριανταριά κιλά, θα το έκανα! Αλλά είναι πολύ δύσκολο. Δεν φιλοδοξούσα ποτέ να είμαι sex symbol, δεν με ένοιαζε, άλλη έχω αρχίσει να βαραίνω, να γίνομαι ράθυμος και αυτό με πειράζει!»

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR