counter

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Συγκινεί η κόρη του 4 χρόνια μετά τον θάνατό του

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Συγκινεί η κόρη του 4 χρόνια μετά τον θάνατό του
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Συγκινεί η κόρη του 4 χρόνια μετά τον θάνατό του

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τότε που ο αείμνηστος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Η απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη παραμένει φυσικά τεράστια.

Με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή ημέρα, η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μαρία Κλάρα έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Τέσσερα» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα, ανεβάζοντας παράλληλα μια φωτογραφία του πατέρα της, τον οποίο βλέπουμε σε μία από τις συναυλίες του.

Η Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα μιλώντας για την απώλεια του πάτερα της είχε πει έναν περίπου χρόνο πριν: «Δεν συνηθίζεται η απουσία του πατέρα μου, ξεκάθαρα όχι. Νιώθω τυχερή και ευλογημένη που ήμουν εκεί στην τελευταία στιγμή του πατέρα μου. Ο πατέρας μου επέμενε να είμαι εκεί, την ημέρα που τελικά έφυγε, ήμασταν οι δυο μας. Δεν πρόλαβα να πω στο πατέρα μου όλα όσα ήθελα, αλλά του τα λέω τώρα. Εάν κατέβαινε ο πατέρας μου στην γη θα του έλεγα ότι ήταν ο πρώτος και μεγαλύτερος έρωτάς μου. Ήταν πολύ καλός μπαμπάς, τσακωνόμασταν πολύ γιατί είμαστε και οι δύο εκρηκτικοί. Είναι δυσβάσταχτο να ακούω τη φωνή του πατέρα μου στα τραγούδια. Το τραγούδι τα “Μάτια” έχει γραφτεί για μένα. Κάθε φορά που το χάνω με τον εαυτό μου το βάζω για να θυμάμαι τι είμαι. Ο πατέρας μου δεν με νανούριζε με τραγούδια αλλά με σαχλά ανέκδοτα. Μετά την απώλεια του πατέρα μου βρήκα συμπαράσταση από όσους δικούς του είναι ακομπλεξάριστοι, όμως έχουμε δεχθεί και μαχαιριές», είχε πει η Μαρία- Κλάρα Μαχαιρίτσα.

Θυμίζουμε πως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της 9ης Σεπτεμβρίου 2019, από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 62 ετών.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR