counter

Πάνος Νάτσης: Η σπαρακτική ανάρτηση της Ντόρας Μακρυγιάννη για τον θάνατό του

Πάνος Νάτσης: Η σπαρακτική ανάρτηση της Ντόρας Μακρυγιάννη για τον θάνατό του
Πάνος Νάτσης: Η σπαρακτική ανάρτηση της Ντόρας Μακρυγιάννη για τον θάνατό του

Θρήνο προκάλεσε στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο η είδηση του θανάτου του Πάνου Νάτση.

Ο 31χρονος ηθοποιός έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο που είχε νωρίς το πρωί του Σαββάτου (29/01) στην συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού στο Μεταξουργείου, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό.

Ποιος ήταν ο Πάνος Νάτσης

Ο Πάνος Νάτσης ήταν 31 ετών. Γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 1991 στην Αθήνα. Μεγάλωσε στον Ωρωπό. Είχε 4 μεγαλύτερες αδερφές. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012.

Θέατρο

Είχε συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» (2013-2014), «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» (2015-2016), «Ο ήχος του όπλου» (2016-2017) και σε πολλές ακόμη. Για τρίτη χρονιά πρωταγωνιστούσε στην θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του!».

Τηλεόραση

Στην τηλεόραση συμμετείχε στην κωμική σειρά του Alpha, «Αστέρας Ραχούλας» (2016-1017), ενώ είχε πρωταγωνιστήσει επίσης στην καθημερινή σειρά του ANT1, «Γυναίκα χωρίς όνομα» (2018). Αυτή τη σεζόν θα πρωταγωνιστούσε στη νέα κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες».

Κινηματογράφος

Στον κινηματογράφο, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» (2015), ενώ το 2016 ακολούθησε η ταινία «3000». Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Play: The Movie».

Πολλοί συνάδερφοί του θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν μέσα από τα social media και ανάμεσα σε αυτούς και η Ντόρα Μακρυγιάννη, η οποία έκανε στο Instagram μια ανάρτηση που “ραγίζει” καρδιές. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο ηθοποιοί είχαν φιλικές και είχαν συνεργαστεί στη σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναικά χωρίς όνομα».

«Σήκω ξανά όρθιος αγόρι μου .Γιατί Πανούλη μου ; Δεν το χωράει το μυαλό μου . Τόσο ευγενικός ,τόσο καλόψυχος ,τόσο χαμογελαστός. Θα συνεχίζω να σε πειράζω για τις περίεργες κάλτσες που φοράς στο υπόσχομαι ,σήκω ξανά. Γιατί ρε Πανούλη ,σπαράζει η καρδιά μου . Σ αγαπάω πολύ ομορφιά μου. Πως να σου πω καλό ταξίδι ,δεν μπορώ να το πιστέψω ρε Πανούλη» , έγραψε η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Δείτε την ανάρτηση της Ντόρας Μακρυγιάννη για τον θάνατο του Πάνου Νάτση:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR