counter

Διονυσία Γεωργιάδου: "Νομίζω ότι λογικά είμαι έτοιμη για μία νέα σχέση"

Διονυσία Γεωργιάδου: "Νομίζω ότι λογικά είμαι έτοιμη για μία νέα σχέση"
Διονυσία Γεωργιάδου: "Νομίζω ότι λογικά είμαι έτοιμη για μία νέα σχέση"

Δύο περίπου χρόνια μετά τον θάνατο του συντρόφου της, Πάνου Νάτση, η Διονυσία Γεωργιάδου, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στην Μένια Κούκου για τη ζωή της μετά την απώλεια του αγαπημένου της.

Η μουσικός δήλωσε μάλιστα έτοιμη να προχωρήσει σε μία νέα σχέση, ενώ εξήγησε γιατί δεν μπορεί να παρακολουθήσει τις «Σέρρες».

Διαβάστε επίσης: Διoνυσία Γεωργιάδoυ: “Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ στο παρελθόν να αποκτήσω ένα παιδί…”

«Είχα δει τις Σέρρες πριν κυκλοφορήσουν και μετά δεν το είδα ξανά. Δεν υπάρχει λόγος» είπε αρχικά η Διονυσία Γεωργιάδου.

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε αν η απώλεια έχει μαλακώσει, εκείνη απάντησε: «Ας συζητήσουμε κάτι άλλο, έρχονται Χριστούγεννα. Ας μην το συζητήσουμε καθόλου. Όλα τα Χριστούγεννα με τον Πάνο μου έρχονται στο μυαλό, δεν είναι φυσιολογικό; Όλα τα ζευγάρια περνούν Χριστούγεννα μαζί».

Τέλος η Διονυσία Γεωργιάδου ανέφερε: «Νομίζω ότι λογικά είμαι έτοιμη για μία νέα σχέση. Δεν μπορείς να αντικαταστήσεις κάποιον, απλά κάποια στιγμή η ροή των πραγμάτων θα σου φέρει κάτι καινούργιο. Έτσι πάει η ζωή. Πιστεύω ότι αν έρθει, με αυτό που έχω περάσει, θα το βγάλω πανό».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR