counter

Πάνος Ιωαννίδης: Σε αυτή τη σειρά του ΑΝΤ1+ θα εμφανιστεί ως ηθοποιός ο κριτής του MasterChef

Πάνος Ιωαννίδης: Σε αυτή τη σειρά του ΑΝΤ1+ θα εμφανιστεί ως ηθοποιός ο κριτής του MasterChef
Πάνος Ιωαννίδης: Σε αυτή τη σειρά του ΑΝΤ1+ θα εμφανιστεί ως ηθοποιός ο κριτής του MasterChef

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο MasterChef και την τηλεοπτική του παρουσία.

Ο γνωστός σεφ αποκάλυψε πως το ριάλιτι μαγειρικής δε θα συνεχιστεί απλά μία χρονιά, αλλά περισσότερες, ενώ παράλληλα δήλωσε ανοιχτός στο να κάνει και κάτι δικό του τηλεοπτικά, αν του ταιριάζει.

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, ο Πάνος Ιωαννίδης δήλωσε πως ο ερχομός του γιου του, τού έχει αλλάξει τη ζωή.

 
Παράλληλα ο Πάνος Ιωαννίδης πέταξε «βόμβα», καθώς αποκάλυψε πως θα τον δούμε στη σειρά του ΑΝΤ1+ «Ζωή» ως ηθοποιό.

«Θα με δείτε στη Ζωή σαν ηθοποιό. Φλερτάρω με την ηθοποιία γιατί ανέκαθεν μου άρεσε όλο αυτό το κομμάτι. Κάποτε είχα ασχοληθεί και με το θέατρο, σκεφτόμουν να γίνω ηθοποιός. Τελικά έγινα μάγειρας. Είχα ένα κάλεσμα για μια πολύ μικρή συμμετοχή σε αυτό το σήριαλ, που είναι καλογυρισμένο. Οπότε παίζω έναν μικρό ρόλο, έχω ένα μικρό πέρασμα. Είχαμε κάνει τα γυρίσματα και είχε πολλή πλάκα, γιατί έχει και εξαιρετικό καστ η συγκεκριμένη σειρά» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ζωή - Ιστορία

Σε κάθε επεισόδιο, η Ζωή αναλαμβάνει μια καινούργια αποστολή που ανοίγει ένα νέο παράθυρο στον μικρόκοσμό της. Επεισόδιο το επεισόδιο, η Ζωή μετατρέπεται σε σύμβολο της γυναικείας ενδυνάμωσης και οδηγείται εκεί που θα βρει τον χώρο και τη δύναμη να αποχαιρετήσει το παιδί που έχασε. Στο τέλος, η Ζωή συγχωρείται και συγχωρεί τον εαυτό της για να ζήσει πια με άλλη οπτική, χαρούμενη, μέχρι να έρθει η ώρα που θα ξανασμίξει με την κόρη που έχασε, μια για πάντα, αλλού.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR