counter

Αλέξανδρος Αντωνελάκης: Αυτό είναι το βιογραφικό του παίκτη του MasterChef

Αλέξανδρος Αντωνελάκης: Αυτό είναι το βιογραφικό του παίκτη του MasterChef
Αλέξανδρος Αντωνελάκης: Αυτό είναι το βιογραφικό του παίκτη του MasterChef

Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης είναι ένας από τους παίκτες του φετινού MasterChef που κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο για τις μαγειρικές του ικανότητες, όσο και για τον χαρακτήρα του.

Έχει φτάσει στην τριάδα του διαγωνισμού και μαζί με την Μαρία Μπέη διεκδικεί μια θέση στον μεγάλο τελικό, στον οποίο έχει περάσει ήδη ο Νίκος Τράκας.

Ρίξτε μια ματιά! MasterChef - Μαρία Μπέη:" Μου έκανε καλό που έφυγε ο Δημήτρης Μπέλλος, μου αρέσει αυτή η εκδοχή του εαυτό μου"

MasterChefΑλέξανδρος Αντωνελάκης: Η ηλικία, η καταγωγή και το βιογραφικό

Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης κατάγεται από την Ελλάδα και συγκεκριμένα τα Χανιά, στα οποία και πέρασε τα παιδικά του χρόνια και είναι 37 ετών.

Ο παίκτης του MasterChef έχει ιδιαίτερη αγάπη στον τόπο του και είναι περήφανος για την καταγωγή του.

Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης είναι παλιός γνώριμος του διαγωνισμού από τον περσινό κύκλο. Μπήκε στον διαγωνισμό για να αποδείξει σε όλους ότι ο περσινός αποκλεισμός του στα bootcamp ήταν απλά μία κακή στιγμή.

 

Κατά την διάρκεια του διαγωνισμού φημολογούνταν ότι υπήρξε ένα ειδύλλιο με τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη και την Στέλλα Κατσέ.

Μάλιστα η ίδια μετά την αποχώρησή της από το MasterChef σε δηλώσεις της ανέφερε πως περιμένει τον Αλέξανδρο να βγει από το παιχνίδι για να δουν τι θα γίνει μεταξύ τους.

«Υπάρχει και εκτίμηση και αγάπη, τώρα όταν θα βγει θα το δούμε, δεν ξέρω. Είμαστε και οι δύο εκρηκτικοί μάλλον ταιριάξαμε για αυτό εξαρχής. Τον περιμένω να βγει. Θέλω να βγει νικητής καταρχάς και όταν βγει τον περιμένω με το καλό να έρθει να τα συζητήσουμε», είχε πει η Στέλλα για τον Αλέξανδρο.

Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης έχει μια κόρη στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

Ο προσωπικός του λογαριασμός στο Instagram είναι @alexandrosantonelakis.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR