counter

Νicole Kidman: Δείτε την στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου

Νicole Kidman: Δείτε την στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου
Νicole Kidman: Δείτε την στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου

Ο Γιώργος Λάνθιμος είναι ένας από τους επιτυχημένους Έλληνες σκηνοθέτες, με τις μεγάλες συνεργασίες να διαδέχονται πλέον η μία την άλλη. Ο 43χρονος σκηνοθέτης σημείωσε τεράστια επιτυχία με την τελευταία του ταινία, που είχε τίτλο «The Lobster» (Ο Αστακός). Ο ίδιος μάλιστα είχε ανακοινώσει τον περασμένο Φεβρουάριο πως έχει ήδη στα σκαριά μια νέα ταινία.

Ο τίτλος αυτής θα είναι «The Killing Of A Sacred Deer» (Η Δολοφονία ενός Ιερού Ελαφιού) και στον πρωταγωνιστικό ρόλο έχουμε μία ακόμη μεγάλη έκπληξη. Αυτό γιατί και ενώ είχαν ακουστεί πολλές φήμες για το cast της νέας του ταινίας, τελικά έγινε γνωστό πως η Nicole Kidman θα είναι πρωταγωνίστρια, έχοντας δίπλα της τον Colin Farrell, o οποίος θα συνεργαστεί ξανά με τον Έλληνα δημιουργό.

Πρόκειται πραγματικά για μία ακόμη πολύ μεγάλη συνεργασία για τον Γιώργο Λάνθιμο, ο οποίος θα συνεργαστεί με την 49χρονη Αυστραλή ηθοποιό για πρώτη φορά. Τα γυρίσματα μάλιστα της νέας του ταινίας, βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και στο φως της δημοσιότητας ήρθαν και οι πρώτες φωτογραφίες.

Σε αυτές βλέπουμε την Nicole Kidman σε μία σκηνή φαγητού σε ένα εστιατόριο. Τα συγκεκριμένα γυρίσματα λαμβάνουν χώρα στο Σινσινάτι του Οχάιο. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φαίνεται άβαφη, ενώ σε κάποια σημεία συζητάει με τους συνεργάτες της.

Στις εικόνες δεν διακρίνουμε ωστόσο τον συμπρωταγωνιστή της Colin Farrell. H παρουσία της βέβαια, όπως ήταν φυσικό τράβηξε αμέσως τα βλέμματα των περαστικών, ενώ μία θαυμάστριά της κατάφερε και βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από την Nicole Kidman και δεν έχασε την ευκαιρία να τραβήξει μια φωτογραφία με την χολιγουντιανή celebrity.

Όσα για την υπόθεση της ταινίας. Πρόκειται για ψυχολογικό δράμα όπου ο Colin Farrell θα υποδύεται έναν επιτυχημένο χειρούργο που επιχειρεί να φέρει μια έφηβη μέσα στην οικογένειά του και να την κάνει μέλος της. Η συμπεριφορά όμως του κοριτσιού γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνη, πράγμα που τον αναγκάζει να προχωρήσει σε μια αδιανόητη θυσία. Η Kidman θα υποδύεται την σύζυγο του Farrell. Στο σενάριο του «The Killing Of A Sacred Deer», βρίσκεται ξανά ο Λάνθιμος και ο Ευθύμης Φιλίππου, ενώ η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2017.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR