counter

Νεφέλη Κουρή: Αυτός είναι ο άκρως γοητευτικός σύζυγος της και το επάγγελμα του

Νεφέλη Κουρή: Αυτός είναι ο άκρως γοητευτικός σύζυγος της και το επάγγελμα του
Νεφέλη Κουρή: Αυτός είναι ο άκρως γοητευτικός σύζυγος της και το επάγγελμα του

Την βλέπουμε στο "Μαύρο Ρόδο" σαν "Αλεξία" αλλά λίγοι ξέρουν ότι η Νεφέλη Κουρή είναι παντρεμένη και μάλιστα ο σύζυγός της είναι κορυφαίος φωτογράφος. Βλέπετε, φυσιογνωμικά μοιάζει πολύ νεαρή ηλικία και κάπως έτσι οι ρόλοι τους οποίους και υποδύεται, είναι στην εφηβεία ή γενικά νεαρής ηλικίας. 

Νεφέλη Κουρή: Ο σύζυγος της

Η ηλικία που έχει η Νεφέλη Κουρή είναι 34 ετών και η ίδια αλλά και ο σύζυγός της, Γιώργος Καπλανίδης είναι γονείς ενός παιδιού. Η ίδια έχει πει για την κόρη της: "Δεν ακολουθώ κάποιο συγκεκριμένο στυλ ως μαμά. Η μικρή μου μεγαλώνει με αρκετή ελευθερία και ακόμα περισσότερη αγάπη. Προσπαθώ να είμαι δίπλα της με ουσιαστικό τρόπο και να τη φροντίζω με όλη μου τη δύναμη. Θέλω να της δώσω αξίες ώστε ότανμεγαλώσει να γίνει ένας ελεύθερος άνθρωπος που υποστηρίζει την άποψη και τη θέση του με αγάπη και κατανόηση για τους γύρω του". 

Διαβάστε επίσης: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Το βιογραφικό, η ηλικία και οι σειρές που τον είδαμε

Όσο για το τι τον κέρδισε στον σύζυγό της; "Με συγκίνησε στον Γιώργο από την αρχή ήταν η ευγένεια και ο σεβασμός που έχει σαν άνθρωπο, το πάθος και η αγάπη που έχει για εμάς, την οικογένειά του, αλλά και για τη δουλειά του. Το γεγονός επίσης το ότι είναι ένας φωτογράφος με ενέργεια και βλέμμα μικρού παιδιού και κάθε μέρα εξελίσσεται και γίνεται καλύτερος και πάντα θέλει το αποτέλεσμά του να είναι άψογος" ανέφερε η Νεφέλη Κουρή για τον σύζυγό της.

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο της, στον οποίο φαίνονται η Νεφέλη Κουρή και ο σύζυγός της:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR