counter

Νεφέλη Κουρή: Η μαμα της είναι σαν star του σινεμά! Ξανθιά και καλλίγραμμη

Νεφέλη Κουρή: Η μαμα της είναι σαν star του σινεμά! Ξανθιά και καλλίγραμμη
Νεφέλη Κουρή: Η μαμα της είναι σαν star του σινεμά! Ξανθιά και καλλίγραμμη

Η Νεφέλη Κουρή έκανε ιδιαίτερη αίσθηση μέσα από τον ρόλο της φέτος στο "Μαύρο Ρόδο", όπου υποδυόταν την Αλεξία, την κόρη του Θέμη Καστρινού. Κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοί, λόγω της φυσιογνωμίας της, είναι ότι εκείνη στην πραγματικότητα είναι μητέρα και μάλιστα την κόρη της την απέκτησε στα 27 της! 

«Η εμφάνιση μου θεωρώ ότι και με παγιδεύει και με βοηθάει στους ρόλους, επειδή φαίνομαι μικρή, διστάζουν να μου δώσουν ρόλους μεγαλύτερης γυναίκας ή μαμάς. Και μου αρέσει που φαίνομαι μικρότερη από την ηλικία μου, άλλα και με κουράζει, γιατί κάθε μέρα ακούω το ίδιο πράγμα, “αποκλείεται να είναι δικό σου το παιδί”. Θέλω να βάλω μία ταμπέλα που να λέει “έχω παιδί”. Στα 27 μου είχα ήδη ζήσει πολλά πράγματα και ήμουν έτοιμη να κάνω παιδί, είχα φτάσει σε ένα όριο, ήθελα να κάνω κάτι για μένα, γνώρισα το Γιώργο και έγιναν όλα μαγικά», έχει αναφέρει σε συνέντευξή της και σίγουρα η δική της μητέρα, ήταν το πρότυπό της.

Διαβάστε επίσης: Paparazzi: Η Νεφέλη Κουρή σε σπάνια έξοδο με τη μητέρα και την κόρη της!

Νεφέλη Κουρή: Η μητέρα της

Η Νεφέλη Κουρή, έχει αναρτήσει παλαιότερα στο Instagram φωτογραφίες με την μητέρα της, η οποία και είναι άκρως εντυπωσιακή. Επίσης ψηλή, επίσης καλλίγραμμη, όπως η ηθοποιός με την διαφορά ότι είναι ξανθιά. «Ο μπαμπάς μου ήταν, καθηγητής, χημικός και η μαμά μου παιδοψυχολόγος. Ενώ μεγαλώσαμε με ελευθερία και χωρίς πίεση, το κομμάτι των μαθημάτων ήταν πάντα... Οι γονείς μου γνωρίστηκαν πολύ νέοι. Η μαμά μου ήταν μαθήτρια του μπαμπά μου στο φροντιστήριο, δεν είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας. Εκείνη ήταν 18, και εκείνος 28. Στα 20 της η μαμά μου έκανε την αδερφή μου τη μεγάλη. Μέσα στον πέρασμα των χρόνων ήρθαν τα τέσσερα παιδιά», έχει αναφέρει η Νεφέλη Κουρή για την οικογένειά της η οποία και είναι σίγουρα περήφανη για εκείνη, μιας και έχει ξεχωρίσει στον χώρο της υποκριτικής, παρά το νεαρό της ηλικίας της. 

Δείτε σε φωτογραφίες την μητέρα της Νεφέλης Κουρή:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR