counter

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Το βιογραφικό, η ηλικία και οι σειρές που τον είδαμε

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Το βιογραφικό, η ηλικία και οι σειρές που τον είδαμε
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Το βιογραφικό, η ηλικία και οι σειρές που τον είδαμε

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι από τους πιο αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς. Το κοινό, τον έχει δει σε πάρα πολλές σειρές και φυσικά ενδιαφέρεται να μάθει τα πάντα για εκείνον, από την ηλικία, μέχρι τα παιδιά και την καταγωγή του.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Το βιογραφικό του

  • Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έχει γεννηθεί στις 18 Δεκεμβρίου 1960 και η ηλικία του είναι 63 ετών.
  • Οι σπουδές του, αφορούν το θέατρο και σκηνοθεσία κινηματογράφου στη σχολή Ε. Χατζίκου, απ' όπου και αποφοίτησε το 1982. 
  • Έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ρόλο του Φατσέα στη σειρά Το καφέ της Χαράς και μάλιστα ο ίδιος, έχει δηλώσει σχετικά:

«Δεν είναι και πολύ ευχάριστο να σε φωνάζουν με το όνομα ενός ρόλου, όσο αγαπημένος κι αν είναι αυτός ο ρόλος. Δυσκολεύτηκα πολύ τα πρώτα χρόνια να διαχειριστώ την επιτυχία του Φατσέα. Κι ακόμα με κάνει να νιώθω λίγο άβολα. Ποτέ δεν έκανα αυτήν τη δουλειά για να αποκτήσω δημοσιότητα, να είμαι γνωστός κ.λπ. Μου άρεσε πάντα να περνάω απαρατήρητος», είπε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: “Μου άφηναν σημειώματα στο αυτοκίνητο, τους είπα να το κόψουν, είχε αρχίσει να με τρομάζει”

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «καμιά φορά πέφτουν και την πατάτα να σου συγκρίνουν και πράγματα που κάνεις τώρα με το ρόλο. Και λες… μην κάνουμε σημείο αναφοράς το ρόλο».

Επίσης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αποκάλυψε επί του θέματος: «Μου έχουν κόψει τιμολόγιο από επίσημη εταιρεία ως Ευάγγελος Φατσέας. Το είδα και είπα: "Μου κάνετε πλάκα; Με τρολάρετε; Τι είναι αυτό τώρα;". Και μου είπαν "μας συγχωρείτε" κ.λπ.»

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Οι σειρές και οι παραστάσεις στο θέατρο

  • Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσεις έχει αφήσει το δικό του στίγμα στην υποκριτική, τόσο στο θέατρο, όσο και στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. 
  • Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Φον Δημητράκης, Το τίμημα και Το τάβλι, ενώ στον κινηματογράφο συμμετείχε στις ταινίες Η Δεξιά τσέπη του Ράσου, Ο Άνθρωπος του Θεού,  Ουζερί Τσιτσάνης, αλλά και σε αρκετές άλλες.
  • Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Το Κόκκινο Ποτάμι, Πέτα τη Φριτέζα, Το Καφέ της Χαράς, Αστέρας Ραχούλας.
  • Αξίζει α σημειώσουμε ότι πρωταγωνίστησε και στην σειρά Subbura που μεταδίδει το Netflix.
  • Ο ίδιος υποδύεται τον ρόλο του καρδινάλιου Θεοδόσιου, ο οποίος, όπως φαίνεται στις σκηνές, πρωταγωνιστεί σε ομαδικά όργια με νεαρά κορίτσια. Σχολιάστηκε πολύ αλλά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ανέφερε σχετικά:

"Έπαιξα έναν καρδινάλιο στη σειρά Suburra. Ήταν απανωτές οι προκλήσεις. Μου είπαν ότι τον πήρα τον ρόλο αλλά πρέπει να εμφανιστώ ολόγυμνος.Πραγματικά, η φάτσα μου έχει παίξει πολύ ρόλο στην καριέρα μου. Η σκ@τ@φατσα αυτή έχει δουλέψει πολύ. Δεν είχα κάνει ποτέ γυμνό στη ζωή μου. Όταν μου είπαν ότι θα εμφανιστώ τσίτσιδος λέω «δεν πάτε καλά». Αλλά μετά με έτρωγε μέσα μου. Netflix λέω…»!

Και τόνισε: «Στα 60 μου για πρώτη φορά ας κάνω κι εγώ ένα γυμνό πριν πεθάνω. Τρεις μέρες δεν έβαλα ρούχο πάνω μου γιατί ήταν όργιο. Στο θέατρο δε θα τολμούσα να εμφανιστώ γυμνός. Να ζω κάθε μέρα αυτό το πράγμα. Πέρα από το γυμνό ήταν και ο ρόλος ιδιαίτερος. Ήταν Netflix…».

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Ο ρόλος του βουλευτή

Το βραβευμένο από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών θεατρικό έργο του Κώστα Λεϊμονή σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη και ερμηνεία του Γεράσιμου Σκιαδαρέση παρουσιάστηκε στη Βουλή των Ελλήνων στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου (27 Μαρτίου 2018). Το έργο ανέβηκε τη σεζόν 2016-17 στο θέατρο Αλκμήνη και τη χρονιά 2017-18 έκανε περιοδεία στην Ελλάδα. Ύστερα από απαίτηση του κοινού, παρουσιάστηκε ξανά, εκτάκτως, για 4 παραστάσεις στο θέατρο Ιλίσια τον Νοέμβριο του 2018. Τον Μάιο του 2017 και τον Σεπτέμβριο του 2019 ανέβηκε σε θεατρική σκηνή των Βρυξελλών και της Στουτγκάρδης για τους Έλληνες του εξωτερικού.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Ο γάμος με την Μπέσυ Μάλφα και τα παιδιά

Από το 1997 έως σήμερα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι νυμφευμένος με την ηθοποιό Μπέσυ Μάλφα και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τις δίδυμες Όλγα και Νικολίτσα  που γεννήθηκαν το 1997 και τον Γιάγγο που γεννήθηκε το 2005.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR