counter

Nανά Καραγιάννη: " Η ανορεξία μου κατέστρεψε την ζωή"

Nανά Καραγιάννη: " Η ανορεξία μου κατέστρεψε την ζωή"
Nανά Καραγιάννη: " Η ανορεξία μου κατέστρεψε την ζωή"

Νανά Καραγιάννη

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Νανά Καραγιάννη μετά από την δύσκολη περιπέτεια της υγείας της και την μάχη της με την ανορεξία.

Με αυθορμητισμό και ειλικρίνεια μίλησε για το πόσο επηρέασε την ζωή της η ανορεξία εκφράζοντας την αισιοδοξία του ανθρώπου που έχει αφήσει τα άσχημα πίσω του.

Η Νανά Καραγιάννη δήλωσε χαρακτηριστικά: Εξαιτίας του κακού τρόπου με τον οποίο διαχειριζόμουν το θέμα μου, έφτασα πραγματικά σε οριακό σημείο. Μέσα στο καλοκαίρι, μόνη μου πια, χωρίς να χρειαστεί κάποια παρουσιάστρια να μου κάνει εκπομπή και να με σύρει στα νοσοκομεία, είπα "Νανά μου, με χαμηλούς  τόνους και χωρίς πολλές ανακοινώσεις και δηλώσεις, κάνε αυτό που πρέπει". Έτσι κινητοποιήθηκα. Οι γιατροί προειδοποιούσαν  από καιρό ότι υπήρχε κίνδυνος σε παθολογικό πια επίπεδο, γεγονός που πλέον το πιστεύω, το αντιλαμβάνομαι και φαντάζομαι ότι στο μέλλον θα το καταλάβω περισσότερο.»

Η Νανά Καραγιάννη, μεταξύ άλλων,μίλησε για το πώς τρέφεται σήμερα: "Είμαι όλη μέρα στο τσιμπολόγημα. Υπάρχει συγκεκριμένη διατροφή που πρέπει να τηρείται ευλαβικά. Πλέον τρόπο πολλά γεύματα. Με διευκολύνει και εμένα περισσότερο. Σίγουρα πέντε την ημέρα και ενδιάμεσα καταναλώνω παράλληλα ξηρούς καρπούς και χυμούς που δίνουν πολλή ενέργεια και γεύση.

Πόσο άλλαξε την ζωή σου η ανορεξία; Την ρωτά ο δημοσιογράφος και απαντά:

"Βασικά την κατέστρεψε. Αυτή είναι η αλήθεια. Επηρέασε τη δουλειά, εμένα ψυχολογικά, τις σχέσεις μου με ανθρώπους. Όλα τα χάλασε. Είναι μια σαρωτική ασθένεια. Δεν την εύχομαι ούτε στον εχθρό μου. "

Νανά Καραγιάννη

Πηγή: ΕΓΩ Weekly

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR