counter

Ελευθερία Ελευθερίου: "Πέρασα μια φάση στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας, δεν μου έκανε αίσθηση να φάω"

Ελευθερία Ελευθερίου: "Πέρασα μια φάση στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας, δεν μου έκανε αίσθηση να φάω"
Ελευθερία Ελευθερίου: "Πέρασα μια φάση στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας, δεν μου έκανε αίσθηση να φάω"

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε την Τρίτη η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία την ώρα της μαγειρικής έκανε μια εξομολόγηση στον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως πριν από κάποια χρόνια έφτασε πολύ κοντά στη νευρική ανορεξία, ωστόσο αντιλήφθηκε το λάθος που έκανε στον εαυτό της και το ξεπέρασε.

Δείτε επίσης -  Ελευθερία Ελευθερίου: Απαντά στις φήμες που την θέλουν ερωτευμένη μετά το "Survivor all Star"

Η Ελευθερία Ελευθερίου  για το διάστημα που έφτασε κοντά στη νευρική ανορεξία

«Ναι, πέρασα ένα πρόβλημα. Ο λόγος ήταν ψυχολογικός και λόγω της δουλειάς ότι θα πρέπει να είμαι πάντα fit. Είχα γίνει λίγο αυστηρή με τον εαυτό μου στην τροφή και πέρασα μια φάση στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας. Δεν μου έκανε αίσθηση το να φάω, δεν μου έκανε ευχαρίστηση καθόλου και είχα γίνει και πάρα πολύ αντικοινωνική. Όταν βάζεις τον εαυτό σου σε μια διαδικασία του να μην τρως, πάντα απέφευγα να βγαίνω έξω με παρέες για να μην μπω στον πειρασμό να φάω και όλο αυτό με είχε απομονώσει πάρα πολύ.

Κράτησε έναν χρόνο. Μία μέρα σηκώθηκα και έδωσα ένα χαστούκι στον εαυτό μου, γιατί πλέον αντιλήφθηκα το κακό που κάνω εγώ στον εαυτό μου και ξεκίνησα να το δουλεύω πολύ με εμένα. Το ξεπέρασα. Πλέον δεν είμαι αυστηρή, θα φάω τα πάντα όλα. Προσέχω τη διατροφή μου, αλλά απολαμβάνω και τη ζωή μου. Το πέρασα σε μικρή ηλικία, στα 24, μετά την Eurovision, που είχαν αυξηθεί οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες», εξομολογήθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Ελευθερία Ελευθερίου (μετά το 11ο λεπτό):

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR