counter

Η αναφορά της Ντέσσυς Κουβελογιάννη στην Νανά Καραγιάννη: “Τρώγαμε και πήγαινε στην τουαλέτα να το βγάλει”

Η αναφορά της Ντέσσυς Κουβελογιάννη στην Νανά Καραγιάννη: “Τρώγαμε και πήγαινε στην τουαλέτα να το βγάλει”
Η αναφορά της Ντέσσυς Κουβελογιάννη στην Νανά Καραγιάννη: “Τρώγαμε και πήγαινε στην τουαλέτα να το βγάλει”

Μία εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης (17/5).

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πιο δύσκολες τηλεοπτικές στιγμές που έχει ζήσει αλλά και στην καλή της φίλη και συνεργάτιδα Νανά Καραγιάννη.

«Έχω αντιμετωπίσει πολλές δύσκολες στιγμές στον αέρα των εκπομπών που έκανα. Έπρεπε να χειριστώ τσακωμούς για κάποια ριάλιτι παιχνίδια και φώναζε ο ένας στον άλλον. Αυτή η οχλαγωγία με ενοχλεί πολύ. Ενώ γίνονταν οι τσακωμοί, μου μιλούσαν οι συνεργάτες μου από το κοντρόλ και δεν μπορούσα να τους ακούσω από το θόρυβο. Είχαμε κάνει μία συνέντευξη σε μία γυναίκα.Βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή και δεν εξέφρασε μόνο τη δυσαρέσκεια της, άλλα καταράστηκε την κόρη μου. Δεν θυμάμαι τί είπα εκείνη τη στιγμή. Νομίζω ότι ήταν ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί. Το ξεπέρασα όμως εύκολα και δεν της κρατάω κακία. Η τηλεόραση είναι αγαπημένο μου αντικείμενο μέσα στο σπίτι. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τηλεόραση», είπε αρχικά η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

Όσα είπε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη για την Νανά Καραγιάννη

Μιλώντας για τη Νανά Καραγιάννη τόνισε πως κρατάει μόνο τα καλύτερα από τη συνεργασία τους ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας της.

«Από τη συνεργασία μου με τη Νανά Καραγιάννη στην εκπομπή “Τελεία και παύλα” θυμάμαι τα καλύτερα. Όλοι είχαμε αντιληφθεί ότι έχει πρόβλημα και της είχαμε μιλήσει. Η Νανά Καραγιάννη με ρώταγε αν ήθελα να παραγγείλουμε σουβλάκια. Παραγγέλναμε και αφού τρώγαμε εκείνη έφευγε και πήγαινε στην τουαλέτα να βγάλει αυτό που είχε φάει» είπε χαρακτηριστικά για την Νανά Καραγιάννη στην κάμερα του Mega.

Δείτε παρακάτω την συνέντευξή της της Ντέσσυς Κουβελογιάννη:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR