counter

Μπεν Άφλεκ: Αποκαλύπτει γιατί το πρόσωπό του δείχνει πάντα "δυστυχισμένο"

Μπεν Άφλεκ: Αποκαλύπτει γιατί το πρόσωπό του δείχνει πάντα "δυστυχισμένο"
Μπεν Άφλεκ: Αποκαλύπτει γιατί το πρόσωπό του δείχνει πάντα "δυστυχισμένο"

Ο Μπεν Άφλεκ κάθε φορά που κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση, είτε μόνος, είτε με τη σύζυγό του Τζένιφερ Λόπεζ, γίνεται θέμα συζήτησης και πολλοί ισχυρίζονται πως βαριέται.

Πρόσφατα λοιπόν ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης με αφορμή την πρεμιέρα της νέας ταινίας «Air» στην οποία πρωταγωνιστεί, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ και αποκάλυψε μεταξύ άλλων γιατί δείχνει πάντα δυστυχισμένος.

Μπεν Άφλεκ – Εξηγεί γιατί δείχνει πάντα δυστυχισμένος

Ο Μπεν Άφλεκ στη συνέντευξη που παραχώρησε εξήγησε πως οι εκφράσεις που παίρνει είναι κάτι που συμβαίνει τυχαία και δεν προσδιορίζονται από τα συναισθήματα του.

Ωστόσο πολλές φορές ο ίδιος έχει αναφέρει πως βαριέται στις κοινωνικές εκδηλώσεις και δεν παρευρίσκεται σε αυτές με χαρά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το περιστατικό που ο Μπεν Άφλεκ φαίνεται να τσακώνεται με την Τζένιφερ Λόπεζ στα βραβεία Grammy, ένα στιγμιότυπο που έγινε viral.

«Έχω μία πολύ δυστυχισμένη παγωμένη έκφραση. Έτσι με έφτιαξε ο Θεός. Δεν χρειάζεται να με τιμωρείτε γι’ αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Μπεν Άφλεκ στον Τζίμι Κίμελ.

Ενώ για το πολυσυζητημένο βίντεο με τη αντίδραση του στα Grammy, ο ίδιος δήλωσε πως: «Είδα τον παρουσιαστή να έρχεται και σκέφτηκα “Ω Θεέ μου”. Έφτιαχναν το κάδρο μας, αλλά δεν ήξερα ότι τραβούσαν ήδη. Έγειρα στο πλευρό της και της είπα “Μόλις αρχίσουν να τραβάνε θα απομακρυνθώ από σένα και θα σε αφήσω να κάτσεις δίπλα στον Trevor”. Μου απάντησε: “Καλά θα κάνεις να μην τολμήσεις να φύγεις γαμώτο”. Είναι κάτι που συμβαίνει ανάμεσα στα ζευγάρια».

Δείτε επίσης! Τζένιφερ Λόπεζ: Αποκάλυψε τι γράφει το δαχτυλίδι αρραβώνων που της χάρισε ο Μπεν Άφλεκ

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR