counter

Φαίη Σκορδά: Η αιχμηρή της τοποθέτηση για Ψινάκη - Λιόλιου! "Θα μιλήσω ξεκάθαρα..."

Φαίη Σκορδά: Η αιχμηρή της τοποθέτηση για Ψινάκη - Λιόλιου! "Θα μιλήσω ξεκάθαρα..."
Φαίη Σκορδά: Η αιχμηρή της τοποθέτηση για Ψινάκη - Λιόλιου! "Θα μιλήσω ξεκάθαρα..."

Το δικό της σχόλιο έκανε η Φαίη Σκορδά, για τα όσα είπε ο Ηλίας Ψινάκης στον αέρα του J2US για την Μαίρη Συνατσάκη, χαρακτηρίζοντας την συμπεριφορά της ως σεξιστική.

«Δεν έχει σημασία αν επιμένει ο Ηλίας Ψινάκης. Σαφώς και το ακούς αλλά από τη στιγμή που έχεις μια ξεκάθαρη τοποθέτηση από την Κατερίνα Λιόλιου, αν έχεις λίγο ενσυναίσθηση, δέχεσαι αυτό και το ακούς. Θα μιλήσω ξεκάθαρα και δεν θέλω να πω «ναι μεν αλλά» στη συγκεκριμένη περίπτωση γιατί, σε αυτά τα θέματα, αυτό κάνω πάντα.

Δεν αμφισβητώ όμως ότι μπορεί σαν άνθρωπος, με την προσωπικότητα και τις συμπεριφορές του, πέρα από το «άντε μωρή» που μπορεί να σε πει, επιφανειακές κάποιες συμπεριφορές αλλά σημαντικές σήμερα και ουσιώδεις, είναι υπέρμαχος των γυναικών που βάλλονται και ζουν κάτω από άσχημες συνθήκες.

Διαβάστε επίσης: Βαγγέλης Περρής: "Μίλησα πριν λίγο με τον Ηλία Ψινάκη" - Έτσι αντέδρασε στην ανάρτηση της Κατερίνας Λιόλιου

Το απόσπασμα που θυμηθήκαμε όλοι πριν από δυο χρόνια (σ.σ. από το X Factor), όπως και αν το κάνεις και όποια πρόθεση κι αν έχεις, είναι σεξιστικό. Τελεία. Δηλαδή είναι ένας άντρας, γι’ αυτό και αναφέρθηκε σε κάτι πατριαρχικό η Μαίρη Συνατσάκη, ο οποίος κάνει ένα παιχνίδι με την Κατερίνα με το σώμα, την ομορφιά και το στήθος. Ακόμα και προσυνεννοημένο να ήταν, που δεν νομίζω και δέχομαι αυτό που λέει η Κατερίνα, εκείνη την ώρα δεν αισθάνεσαι όμορφα.

Εάν δεν το ξεκινάς εσύ, σου βγαίνει από αμηχανία ένα χαμόγελο γιατί είναι μέσα στο dna μας εκείνη την ώρα η γυναίκα να αισθανθεί ότι «αχ, εγώ φταίω που ντύθηκα και έβαλα τον φιόγκο». Υποσυνείδητα, είναι μέσα στο dna, αισθάνεσαι πως ίσως δεν έπρεπε να βάλεις τον φιόγκο» είπε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR