counter

Μπεν Άφλεκ: Σε δύο στρατόπεδα Λόπεζ και Γκάρνερ για τον ηθοποιό εξαιτίας... του καπνίσματος

Μπεν Άφλεκ: Σε δύο στρατόπεδα Λόπεζ και Γκάρνερ για τον ηθοποιό εξαιτίας... του καπνίσματος
Μπεν Άφλεκ: Σε δύο στρατόπεδα Λόπεζ και Γκάρνερ για τον ηθοποιό εξαιτίας... του καπνίσματος

Ο Μπεν Άφλεκ φέρεται να προκαλεί έντονη αντιπαράθεση μεταξύ της Τζένιφερ Λόπεζ και της Τζένιφερ Γκάρνερ, λόγω του καπνίσματος. Πιο συγκεκριμένα, δημοσιεύματα του διεθνή Τύπου αναφέρουν ότι η αδυναμία του ηθοποιού να κόψει το κάπνισμα προκαλεί προβλήματα στις σχέσεις της πρώην και της συν συζύγου του.

Διαβάστε επίσης: Μπεν Άφλεκ: Viral οι φωτογραφίες που χαμογελάει με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ

Σύμφωνα με το περιοδικό Star, η Λόπεζ και η Γκάρνερ βρίσκονται σε αντιπαράθεση επειδή η Γκάρνερ βρίσκει το τσιγάρο «αηδιαστικό» και έχει ζητήσει από τον Άφλεκ να μην καπνίζει κοντά στα παιδιά τους, ωστόσο η Λόπεζ πιστεύει ότι το τσιγάρο βοηθάει τον άντρα της να διαχειριστεί τα άγχη του και να διατηρήσει τη νηφαλιότητά του, καθώς ο Άφλεκ αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με το αλκοόλ. Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει, πως ανέχεται την κακή του συνήθεια, ωστόσο θα προτιμούσε να μην καπνίζει διότι την ενοχλεί η μυρωδιά.

Οι συγκρούσεις μεταξύ των δύο Τζένιφερ και του Μπεν Άφλεκ έχουν οδηγήσει σε εντάσεις, με την Γκάρνερ να εκφράζει τη δυσαρέσκειά της προς Λόπεζ αφού "αντιλαμβάνεται ότι η JLo επιτρέπει στον Άφλεκ να καπνίζει ελεύθερα χωρίς να λαμβάνει υπόψη της τη δυσφορία που προκαλεί και σε εκείνη", αναφέρεται. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μπεν Αφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ έχουν αποκτήσει τρία παιδιά από τη 14χρονη σχέση τους, η οποία ξεκίνησε το 2004, προτού ο ηθοποιός αρχίσει να βγαίνει ξανά με τη Λόπεζ το 2021.

Photo Credits: ABACA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR