counter

Τζένιφερ Λόπεζ: Αποκαλύπτει γιατί η επανασύνδεση με τον Μπεν Άφλεκ έγινε μετά από 18 χρόνια

Τζένιφερ Λόπεζ: Αποκαλύπτει γιατί η επανασύνδεση με τον Μπεν Άφλεκ έγινε μετά από 18 χρόνια
Τζένιφερ Λόπεζ: Αποκαλύπτει γιατί η επανασύνδεση με τον Μπεν Άφλεκ έγινε μετά από 18 χρόνια

Στο The Kyle And Jackie O Show εμφανίστηκε η Τζένιφερ Λόπεζ και μίλησε για τον σύζυγό της, Μπεν Άφλεκ. Η pop star μεταξύ άλλων αποκάλυψε για ποιον λόγο η επανασύνδεση με τον ηθοποιό έγινε μετά από 18 ολόκληρα χρόνια.

Θυμίζουμε πως η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ήταν μαζί στις αρχές του 2000 και χώρισαν το 2004, ενώ ήταν αρραβωνιασμένοι.

Διαβάστε επίσης! Μπεν Άφλεκ: Σε δύο στρατόπεδα Λόπεζ και Γκάρνερ για τον ηθοποιό εξαιτίας... του καπνίσματος

«Ερωτεύτηκα τον έρωτα της ζωής μου νωρίτερα στη ζωή μου και για κάποιους λόγους έπρεπε να μεγαλώσουμε και να κάνουμε άλλα πράγματα» είπε αρχικά η Τζένιφερ Λόπεζ και συνέχισε:

«Και οι δύο φύγαμε από τη σχέση και κάναμε παιδιά με άλλους ανθρώπους και άλλες σχέσεις, αλλά, ξέρετε, στο μυαλό μου το είχα κάπως σαν, "Ω, αυτή ήταν η μοναδική μου αγάπη" και ξαναβρεθήκαμε μαζί. Δεν μπορούσα να το πιστέψω και δεν νομίζω ότι μπορούσε ούτε αυτός. Δεν είναι κάτι που είχαμε σχεδιάσει ποτέ. Είχαμε πραγματικά προχωρήσει με τις ζωές μας, αλλά όταν επανασυνδεθήκαμε, ήταν σχεδόν στιγμιαίο και απλά το ξέραμε».

«Βρισκόμουν σε ένα πραγματικό ταξίδι από τότε που γεννήθηκαν τα παιδιά μου. Προσπαθούσα να γίνω καλύτερη και να καταλάβω τον εαυτό μου και να γίνω ο καλύτερος άνθρωπος που μπορώ να γίνω, ώστε να μπορώ να γίνω μια σπουδαία μαμά και ένα σπουδαίο παράδειγμα για τα παιδιά μου. Στη συνέχεια, όταν χώρισα, ξεκίνησε κατά κάποιο τρόπο μια άλλη φάση στην οποία προσπαθούσα να καταλάβω τον εαυτό μου και τις σχέσεις», συμπλήρωσε η Τζένιφερ Λόπεζ.

Όσον αφορά τη στιγμή που έγινε η επανασύνδεση με τον Μπεν Άφλεκ, η Λατίνα pop star τόνισε: «Αισθανόμουν ότι ήμουν καλά μόνη μου, ότι ήμουν μια χαρά και αγαπούσα τη ζωή μου. Και όταν έφτασα σε αυτό το σημείο, το σύμπαν συνωμότησε και μου είπε: “Εντάξει, τώρα είσαι έτοιμη να προχωρήσεις”».

Photo Credits: Abaca Press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR